Postup přípravy
Krok 1: Usmažíme bramborák.
Krok 2: Na druhé pánvi rozpálíme olej, vyklepneme vejce (já dávám 2 na jeden bramborák) a na ně pak dáme šunku.
Krok 3: Bramborák potřeme tatarkou (stačí polovina).
Krok 4: Na potřenou část dáme vejce se šunkou, bramborák uzavřeme, posypeme sýrem a ozdobíme kečupem.
Zveřejněno 5. 5. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boží plněný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0qD
Moje poznámka
Boží plněný bramborák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q0qD
Nejnovější recepty
Vepřové nudličky s cibulí v alobalovém balíčku v horkovzdušné fritéze
Přidáno před 7 hodinami
Grilované mleté placičky s karamelizovanou cibulkou a rebarborou
Přidáno před 13 hodinami
Zapečený sýr s jahodovo-rybízovým chutney
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jahodovým tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Jahodový dortík s marcipánovou ohrádkou
Přidáno před 14 hodinami
Zbytkový pohár
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indické placky naan z pánve (bez droždí)
stepankov.s před 4 hodinami
Sirup z lipového květu
Jana2017 před 6 hodinami
Pečený vepřový bůček na cibuli
Tomasfaix před 7 hodinami
Pečené vepřové koleno
Eviip před 7 hodinami
Játra po tyrolsku (na způsob svíčkové)
Sahula před 8 hodinami
Vepřová tyrolská játra
Sahula před 8 hodinami
Buchta "Orgasmus"
Lokomotiva před 9 hodinami
Kefírka - bleskovka s ovocem
Alamatej před 10 hodinami
Francouzská třešňová bublanina (Clafoutis)
iveta.kroul před 13 hodinami
Tématické fráze:
plněný bramborák,
bramborák s tatarkou,
hemenex,
bramborák se šunkou,
plněný bramborák podle jany remkové,
obrácený bramborák,
plněné bramboráky,
s bramborákem,
plněný bramborák podle jany remkové,
bramboraky z jednoho vejce
Suroviny:
array,
vejce,
šunka,
tatarská omáčka,
sýr strouhaný,
olej
Komentáře (17)
Ale že by se mi chtělo bramborák kazit tatarkou a kečupem....asi ne...
Stran vašeho posledního komentáře si dovolím trošku pozměnit známé rčení a souznít s názvem receptu:
Boží prostoto!