Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 448 kJ / 1 780 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,96 g |
Tuky | 43,74 g |
Vláknina | 57,40 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 581 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 117,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Moje poznámka
Trhané vepřové maso na pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pvxV
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 16 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno 14. 10. 2025 12:33:53
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno 14. 10. 2025 11:38:37
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 4 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 5 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 16 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 19 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 19 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 20 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 21 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové recept,
trhané vepřové,
trhané vepřové plecko,
maso na pivu,
trhaná vepřová plec,
recept na trhané maso,
trhané maso recept,
jak připravit trhané maso,
trhané vepřova plec,
trhrané vepřové maso,
trhaný vepřový,
trhané maso,
trhane maso v sádle,
trhané maso na na černém pivu,
trhany špízy,
trhane pečené koleno,
vepřová plec trhané maso,
trhane plecko,
pečené maso trhané,
pečené trhané vepřové maso
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
česnek,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
pivo světlé,
cibule,
hořčice plnotučná,
okurky sterilované,
feferonka sterilovaná,
chléb
Komentáře (4)