Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 368 kJ / 566 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 113,90 g | 
| Tuky | 6,66 g | 
| Vláknina | 5,60 g | 
| Cholesterol | 235 mg | 
| Sodík | 243 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 12,00 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 21. 6. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Hovězí kousky s majoránkou a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QpD9
Moje poznámka
					 
				
Hovězí kousky s majoránkou a šalvějí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QpD9
Nejnovější recepty
	
			 
	
Pikantní čočková polévka se zeleninou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Zapečený květák s nivou
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 6 hodinami
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 8 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 12 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Svíčková na smetaně
JohnyCipera před 2 hodinami
	
			 
	
	
Piškotový korpus
Mish_Ellie před 2 hodinami
	
			 
	
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
TondaJ před 3 hodinami
	
			 
	
	
Buchta bez vajec
DenaS před 5 hodinami
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 5 hodinami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 6 hodinami
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 7 hodinami
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 7 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 7 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 8 hodinami
						Tématické fráze:
						
							hovězí kousky recept, 
						
						
							hovězí na šalvěji, 
						
						
							recept hovězí maso kousky, 
						
						
							hovezi kousky v troubě, 
						
						
							recept z hovězích kousků
						
					
						Suroviny:
						
							maso hovězí, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							česnek, 
						
						
							majoránka, 
						
						
							šalvěj, 
						
						
							tymián, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř
						
					
 
	 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
	 
 
	 
 
 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (3)
Občas zažívám podiv
Jinak maso taky někdy nechávám na pánvičce zatáhnout, ale rozhodně to není kvůli tomu, aby nepouštělo šťávu, to mě nikdy ani nenapadlo