Marmeláda z červeného rybízu
Marmeláda ve spíži nesmí snad nikdy chybět. Z letní ovocné úrody děláme nejčastěji zásoby na zimu. Skvělou svěží a pikantní marmeládu připravíte třeba z červeného rybízu. Je skvělá na palačinky, na mazanec s máslem nebo na slepování vánočního cukroví.
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Moje poznámka
Marmeláda z červeného rybízu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g5m3
Nejnovější recepty
Letní plněné cukety
Přidáno před 44 minutami
Švestková zavařenina s čokoládou Margot
Přidáno před 4 hodinami
Filety z pražmy královské se salátem z červené čočky
Přidáno před 5 hodinami
Těstovinový salát
Přidáno před 6 hodinami
Thajská kuřecí polévka s čajotem
Přidáno před 23 hodinami
Omeleta se švestkami
Přidáno 9. 8. 2025 07:20:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pizza bez droždí
SabinaKoci před 10 minutami
Pikantní bůček na hořčici
LUDMILA 1 před 33 minutami
Podmáslový chléb nadýchaný, s křupavou kůrkou
Narmer73 před 55 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
jipakre před 1 hodinou
Domácí kečup
Jindriskas před 1 hodinou
Nadýchaný perník z kyšky
Petra.21 před 1 hodinou
Obrácený jogurtový koláč s mirabelkami
Khomiani před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
JitkaSubertova před 2 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Lefinecka před 2 hodinami
Losos s koprovým přelivem
Beruna před 2 hodinami
Tématické fráze:
džem z rybízu,
marmeláda z černého rybízu,
rybízová marmeláda ládi hrušky,
co z rybízu,
rybízová marmeláda z červeneho rybizu,
nejlepší rybízový džem,
marmeláda z rybízu,
výroba rybízové marmelády,
štáva z červeného rybízu,
zavařování rybízu,
recept na marmeládu z rybízu,
strojek na rybíz,
lisování rybízu,
rybíz džem,
vyroba rybizoveho džemu,
rybízový džem bez strojku,
recept na džem z rybízu,
džem z rybízu recept,
výroba rybízové marmelády recepty,
rybízová zavařenina
Suroviny:
rybíz,
cukr krupice
Komentáře (18)
nemám strojek na lisování,tak používám takovou menší fintu,rybíz opláchnu a celé střapce nechám v hrnci v troše vody chvilku povařit a pak to přes drobnný cezák propasíruju.Tím chvilkovým povařením bobulky změknou a ušetřím si práci i s dlouhavým obíráním od stonků