Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené hovězí na způsob soljanky

Hodnocení receptu je 4,6 (17×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min

25 min (25 min tepelná úprava)

27. 9. 2018 23:06

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie300 kJ / 72 kcal
Bílkoviny3,30 g
Tuky2,60 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenunka Lenunka

24. 11. 2018 01:23

casino: Váš komentář ze 29. 9. 2018 22:49:56 je velmi výstižný a podle mě shrnuje celou diskusi :-):-K

casino casino

23. 11. 2018 23:14

Jana Dorazinová-Remková:
Vy račte být ignorant non plus ultra :-8
Ne proto, že ignorujete faktické, podložené námitky kuchařek zkušenějších než jste sama, ale proto, že vy fakt NEVÍTE:-! co to je a jak vypadá soljanka ;-(

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2018 13:44

Dajda: Tohle je postřeh k receptu? "V tisku hlásají, že 70% lidí za volantem špatně vidí
No, vás bych na silnici fakt potkat nechtěl..." Si děláte srandu?? Nebo si opravdu zas potřebujete povykládat? Doma na to nemáte lidi? Nebo nějaké přátelé? A pak, kdo zbytečně vyhledává hádky tady.. Raději se zdržte dalšího komentáře, protože já chci opravdu zůstat slušná..

Dajda Dajda

23. 11. 2018 09:10

Jana Dorazinová-Remková: Samozřejmě to je postřeh k receptu, k viditelnému kontrastu, který tu zeje mezi chybným názvem, vlastním pokrmem a zveřejněným fotem. Soljanka je všeobecně známé jídlo z ruské kuchyně, a že tento název používají v restauraci v Karviné nebo v Orlové nebo kdekoliv jinde v Čechách pro něco poněkud jiného, je myslím irelevantní. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2018 01:04

casino: To je nějaký postřeh k receptu?? :-// Nebo si zas potřebujete někteří povykládat?

casino casino

22. 11. 2018 21:40

clupmi: viz fotečka
V tisku hlásají, že 70% lidí za volantem špatně vidí;-(
No, vás bych na silnici fakt potkat nechtěl...:-D

tejaja tejaja

22. 11. 2018 09:23

clupmi: Máš pravdu, nepíše sa tam, že to nie je polievka. Ale keď pozrieš na fotku, tak ...

Dajda Dajda

22. 11. 2018 08:14

Stačí si zaletět do Ruska, odkud tohle jídlo pochází, a hned bude jasno! https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%BB%D... ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

22. 11. 2018 07:38

clupmi: :-D máš pravdu :-8

clupmi clupmi

22. 11. 2018 06:10

Jana Dorazinová-Remková: Jani, pokud umím číst, tak tam nikde nepíšeš, že to není polévka. Nech je být, ať se vykecají, je to jako řešit, jestli švábi přežijí jadernou válku. Já to tady znám: a vosy píchajó a píchajó ...
<3<3<3

Nadja Nadja

30. 9. 2018 21:10

Soljanku jsem sice nikdy nedělala ani nejedla, ale také se domnívám, že to má být polévka.
;-) Info na Wikipedii: https://cs.wikipedia.org/wiki/Soljanka

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2018 18:00

Frantiska: Samozřejmě, že ano. Jak jinak .. Tak doufám, že už jste si všichni řekli to své, že jste si povykládali a že zas na chvíli bude klid..

Frantiska Frantiska

30. 9. 2018 16:46

Jana Dorazinová-Remková: no pojmenovat ten uvadeny recept na veprove platky Kulajda, tak ta debata je taky.

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 9. 2018 16:07

1974andrea: To rozhodně ano. Já polívky skoro nevařím, když jsem teď sama, že ano. Takže tohle jídlo jsem si z prstu nevycucala, ani jsem ho nevymyslela, ale snažila jsem se mu dát nějakou podobu, tak, jak si ho pamatuji, aby bylo k jídlu.

cathleen: Mne přece vaření také baví, nebo mne znáš od včerejška?? Tady ten recept je něco podobného, jako tady ten, další můj recept... https://www.toprecepty.cz/recept/56613-veprova-pec... a zvláštní je, že zde takové dohady nebyly, dokonce mám pocit, že byl v TOP 10 a taky by se dalo říct, že je to kulajda, ne? Přece jen proto, že mne baví vaření neznamená, že nemůže být něco jinak.

1974andrea 1974andrea

30. 9. 2018 15:30

Jana Dorazinová-Remková: Nezlob se na mě, ale je rozdíl, jestli si dám polévku nebo hlavní jídlo.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi maso recepty recepty z hovězího masa dušené hovězí maso recept hovězí maso recept recept na hovezi maso recepty na hovězí maso dušené hovězí maso dušené hovězí recepty hovězí maso recept hovězí maso dušené hovězí recept recept na dušené hovězí maso solijanka z rostene recept z hovězího masa top recepty recepty s hovězím masem dušené hovězí recepty hovezi dušene hovězí maso dušené hovezi.krk recepty s obrázky

Suroviny: paprika sušená sladká, protlak rajčatový, víno červené suché, vývar, okurky sterilované, olej, pepř

TopRecepty.cz

Dušené hovězí na způsob soljanky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x49P