Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 149 kJ / 2 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,95 g |
Tuky | 115,44 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 244,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Anýz podrvíme v mažiari.
Krok 2: Zo všetkých surovín vymiesime cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku asi 7 mm. Vykrajujeme kolieska s priemerom cca 3 cm.
Krok 3: Kolieska opekáme z oboch strán na suchej panvici.
Krok 4: Podávame teplé ako hlavné jedlo, ale chutia aj vychladnuté.
Zveřejněno 12. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Moje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 8 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 9 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 9 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 9 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 9 hodinami
Dortíky s jahodami a rebarborou i pro začátečníky
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 10 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 11 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 13 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 15 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 15 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 15 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 15 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky II
Jamca před 16 hodinami
Mramorová rychlá levná hrníčková bábovka mé prababičky
jehela před 17 hodinami
Kuřecí maso na medu
michaelatomastikova999 před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídlo středověk,
kuchařky ze ve středověku,
recepty na jídla ze středověku,
sladká škvarková kolečka,
sladke kolečka
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
máslo,
anýz,
med,
sůl
Komentáře (5)