Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 149 kJ / 2 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,95 g |
Tuky | 115,44 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 244,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Anýz podrvíme v mažiari.
Krok 2: Zo všetkých surovín vymiesime cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku asi 7 mm. Vykrajujeme kolieska s priemerom cca 3 cm.
Krok 3: Kolieska opekáme z oboch strán na suchej panvici.
Krok 4: Podávame teplé ako hlavné jedlo, ale chutia aj vychladnuté.
Zveřejněno 12. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Moje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Nejnovější recepty
Zbouchnuté brambory
Přidáno před 7 hodinami
Skořicové podkovy
Přidáno před 16 hodinami
Jedlé balíky slámy
Přidáno 22. 10. 2025 06:20:03
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny francouzské brambory
Nebe1276 před 32 minutami
Pomazánka z ricotty a sušených rajčat
katka.gregor@gmail.com před 1 hodinou
Nejrychlejší hřibová omáčka
KrisZaezemi před 2 hodinami
Kuřecí nudličky s ananasem
Libotovska před 4 hodinami
Dýňová polévka s pórkem
Majka214 před 5 hodinami
Pangasius pod parmazánovou dečkou
poirotka před 5 hodinami
Čokoládové řezy s kokosem
Olivia1991 před 5 hodinami
Podzimní krémová polévka s opečenou slaninou a kapustičkami
tsmolova před 6 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
ZoeRumpikova před 7 hodinami
Rybí filé v těstíčku
Sahula před 14 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídlo středověk,
kuchařky ze ve středověku,
recepty na jídla ze středověku,
sladká škvarková kolečka,
sladke kolečka
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
máslo,
anýz,
med,
sůl
Komentáře (5)