Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 149 kJ / 2 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,95 g |
Tuky | 115,44 g |
Vláknina | 7,56 g |
Cholesterol | 578 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 244,20 g |
Postup přípravy
Krok 1: Anýz podrvíme v mažiari.
Krok 2: Zo všetkých surovín vymiesime cesto, ktoré vyvaľkáme na hrúbku asi 7 mm. Vykrajujeme kolieska s priemerom cca 3 cm.
Krok 3: Kolieska opekáme z oboch strán na suchej panvici.
Krok 4: Podávame teplé ako hlavné jedlo, ale chutia aj vychladnuté.
Zveřejněno 12. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Moje poznámka
Sladká kolečka-recept ze středověku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l40M
Nejnovější recepty
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 2 hodinami
Restovaná zelenina jako ratatouille po našem
Přidáno před 13 hodinami
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno 16. 9. 2025 16:01:02
Kuřecí karí
Přidáno 16. 9. 2025 14:02:01
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno 16. 9. 2025 05:48:45
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 59 minutami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 2 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 2 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 3 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 4 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 5 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 5 hodinami
Tématické fráze:
recepty na jídlo středověk,
kuchařky ze ve středověku,
recepty na jídla ze středověku,
sladká škvarková kolečka,
sladke kolečka
Suroviny:
mouka hladká,
vejce,
máslo,
anýz,
med,
sůl
Komentáře (5)