Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 655 kJ / 635 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,63 g |
| Tuky | 4,77 g |
| Vláknina | 14,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,82 g |
| Sůl | 4,26 g |
| Sacharidy | 119,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 10. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tarhoňa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMkv
Moje poznámka
Tarhoňa se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VMkv
Nejnovější recepty
Domácí veka
Přidáno před 9 hodinami
Jihočeská zelná polévka
Přidáno před 10 hodinami
Pórkový salát s vejci a jogurtovou zálivkou
Přidáno před 15 hodinami
Mrkvové lívanečky s borůvkovou omáčkou
Přidáno před 16 hodinami
Poctivý vepřový burger v domácí housce
Přidáno před 19 hodinami
Roládky na 3 způsoby
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jemné domácí houskové knedlíky
Pecenesele před 9 hodinami
Rychlé nočky z kefíru
Praevka před 9 hodinami
Kančí žebra s řeznickým salátem
sedmikraska 77 před 10 hodinami
Čočka na kyselo (bez mouky)
Markeeta před 12 hodinami
Pudinkové slepované cukroví
Panova před 13 hodinami
Pečené uzené koleno s černým pivem
[email protected] před 15 hodinami
Jednoduché hovězí závitky s cibulí a slaninou
MiroslavB před 16 hodinami
Banana bread - banánový chlebíček
fialam58 před 16 hodinami
Zelňačka (klasika)
Peggyna před 17 hodinami
Tématické fráze:
tarhoňa recepty,
tarhoňa se zeleninou,
tarhoňa příprava,
tarhoňa recept,
zeleninová tarhoňa,
příprava tarhoni,
recepty z tarhoni,
recepty s tarhoňou,
recepty z tarhoňa,
tarhhona recepty,
recept z tarhoni,
recepty ze zeleniny,
recepty tarhońa,
příprava tarhoňa,
příprava tarhoňa,
zeleninove recepty,
cuketové rizoto z restovené tarhoně,
tarhona s mořskými plody,
přprava torhon,
targoňa recept
Suroviny:
těstoviny tarhoňa,
cibule,
olej,
celer řapíkatý,
paprika čerstvá červená,
rajče,
omáčka sojová,
koření,
vývar
Komentáře (2)