Zapražená bramborová kaše (staročeský recept)
Staročeská zapražená kaše je netradiční úpravou na oblíbenou bramborovou přílohu. V mnohém připomíná klasickou bramborovou kaši, pouze zahuštěnou světlou jíškou. S jelítkem či uzeným masem udělá velkou parádu.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 634 kJ / 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 0,50 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapražená bramborová kaše (staročeský recept)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g43l
Moje poznámka
Zapražená bramborová kaše (staročeský recept)
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/g43l
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 7 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 10 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 15 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 16 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 17 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka
Sahula před 19 minutami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 23 minutami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 50 minutami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 2 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 3 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 5 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 6 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 6 hodinami
Výborný makovec
Jan Nemec před 6 hodinami
Tématické fráze:
bramborová kaše,
zapražena zelnice,
recept.staročeský brambor
Suroviny:
brambory,
máslo,
mouka hladká,
mléko,
cibule sušená smažená,
petrželka,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (5)