Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,68 g |
| Tuky | 71,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 183 mg |
| Sodík | 159 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Moje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 5 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 6 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 6 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 6 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 6 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Francouzské palačinky
káťa před 3 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 4 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 4 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 4 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 5 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 5 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 5 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 5 hodinami
Brokolicová polévka
KetyHu před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovezí krk podplecí,
hovězí krk podplečí recepty,
hovězí podpleci,
hovězí podplečí recepty,
hovězí krk podplečí recept,
hovězí krk recepty,
hovězí krk,
hovězí krk recept,
hovězí podplečí recept,
hovězí krk a podplečí,
hovězí krk příprava,
co je hovězí krk podpleci,
recept hovězí krk,
hovězí krk na másle,
hovězí krk použití,
podplečí recept,
hovězí krk s podplečím,
recept na hovězí krk podplečí,
guláš z podplečí,
recept podplečí
Suroviny:
krk hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
máslo,
smetana ke šlehání,
bylinky
Komentáře (6)
Jakostní třídy
No, nevědomost evidentně hříchu nečiní, že
...já jsem schopen uvařit z čehokoli od svíčkové po lalok a troufám si říct, že dost dobře
...toť vše, přeji hezký den
Koupil jsem dvoukilový flák, prý VYZRÁLÉHO, krku k dušení na druhý chod (v nabídce ho má KRÁSNO - 40 prodejen na Moravě https://www.email.cz/download/k/VCjJ1uTiCp2VxgXrsU...
Bych to nebylo já abych den dopředu, z krčiska odříznutého stejku, se nepokusilo na pánvi udělat steak
No, dopadlo to jako předešle
recepty73:
Nyní, už asi měsíc, dokážu prvotřídní stejky i z masa nižší kvality na první dobrou (fuj, to je zase novotvar
Vím, záleží na úhlu pohledu, ale když pro jednoho je maso "...nižší jakostní třída" opak toho co pro druhého, pak se asi neshodneme na lecčem, že
***
4. jakostní třída
http://papu.ssss.cz/w/kc/pv/maso/hovezi.htm
***
Z krku koupeného na oblíbené jídlo https://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-m... jsem odřízl předpisový steak a udělal ho medium rare
Nikdo u nás nebyl ochuzen:
Já si po marných pokusech s konzumací stejku posléze pošmákl na krku pečeném
A pes zhltl jako malinu krk smažený
No, u nás se nevyhodí ani flaksa, že