Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 657 kJ / 874 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,68 g |
| Tuky | 71,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 183 mg |
| Sodík | 159 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Moje poznámka
Hovězí krk na másle smažený
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QE4M
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 1 hodinou
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 15 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 15 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 16 hodinami
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Pstruh se salátem po bořecku
Přidáno 24. 12. 2025 19:52:50
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 2 minutami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 16 minutami
Bílková bábovka
Pavluska75 před 40 minutami
Klobásníky
Krista56 před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
HarryHole před 2 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
o.d před 2 hodinami
Jednoduché langoše
o.d před 2 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
o.d před 2 hodinami
Gulášová polévka
o.d před 2 hodinami
Domácí rohlíky
MirkaHr před 6 hodinami
Tématické fráze:
hovezí krk podplecí,
hovězí krk podplečí recepty,
hovězí podpleci,
hovězí podplečí recepty,
hovězí krk podplečí recept,
hovězí krk recepty,
hovězí krk,
hovězí krk recept,
hovězí podplečí recept,
hovězí krk a podplečí,
hovězí krk příprava,
co je hovězí krk podpleci,
recept hovězí krk,
hovězí krk na másle,
hovězí krk použití,
podplečí recept,
hovězí krk s podplečím,
recept na hovězí krk podplečí,
guláš z podplečí,
recept podplečí
Suroviny:
krk hovězí,
sůl,
pepř mletý,
mouka hladká,
máslo,
smetana ke šlehání,
bylinky
Komentáře (6)
Jakostní třídy
No, nevědomost evidentně hříchu nečiní, že
...já jsem schopen uvařit z čehokoli od svíčkové po lalok a troufám si říct, že dost dobře
...toť vše, přeji hezký den
Koupil jsem dvoukilový flák, prý VYZRÁLÉHO, krku k dušení na druhý chod (v nabídce ho má KRÁSNO - 40 prodejen na Moravě https://www.email.cz/download/k/VCjJ1uTiCp2VxgXrsU...
Bych to nebylo já abych den dopředu, z krčiska odříznutého stejku, se nepokusilo na pánvi udělat steak
No, dopadlo to jako předešle
recepty73:
Nyní, už asi měsíc, dokážu prvotřídní stejky i z masa nižší kvality na první dobrou (fuj, to je zase novotvar
Vím, záleží na úhlu pohledu, ale když pro jednoho je maso "...nižší jakostní třída" opak toho co pro druhého, pak se asi neshodneme na lecčem, že
***
4. jakostní třída
http://papu.ssss.cz/w/kc/pv/maso/hovezi.htm
***
Z krku koupeného na oblíbené jídlo https://www.toprecepty.cz/recept/39916-teleci-na-m... jsem odřízl předpisový steak a udělal ho medium rare
Nikdo u nás nebyl ochuzen:
Já si po marných pokusech s konzumací stejku posléze pošmákl na krku pečeném
A pes zhltl jako malinu krk smažený
No, u nás se nevyhodí ani flaksa, že