Suroviny pro 5 porcí
5porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 142 kJ / 2 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,67 g |
Tuky | 213,02 g |
Vláknina | 8,80 g |
Cholesterol | 322 mg |
Sodík | 1,49 g |
Sůl | 3,25 g |
Sacharidy | 19,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 12. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní bůček s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4pB
Moje poznámka
Pikantní bůček s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j4pB
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 6 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 17 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 21 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírové lívance II
vavravictoria1 před 14 minutami
Klasická koprová omáčka s vejcem
frantisek66 před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Pisarak před 1 hodinou
Vepřová kotleta s houskovým knedlíkem
Pisarak před 1 hodinou
Toskánský bůček
poirotka před 2 hodinami
Vajíčková tlačenka
pavelcicha před 2 hodinami
Zadělávaná mrkev s hráškem
Mimino před 3 hodinami
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 4 hodinami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 4 hodinami
Tématické fráze:
bůček na houbách,
bucek recepty,
houby recepty,
bůček recept,
pečený bůček na houbách,
omačka na houbach a bučku,
bůček,
mletý bůček s houbami,
pečený buček s houbami,
búček s houbami,
bucek na divoko,
recept bůček a houby,
pikantni peceny bucek se zampiony,
recepty bůček,
bůček na na houbách,
recepty z bůčku,
recepty vepřová pikantní plec na houbách,
omáčka z bučku,
bucek na houbah,
bůček na houbami
Suroviny:
bůček,
houby sušené,
žampióny,
cibule,
česnek,
hořčice kremžská,
omáčka sojová,
paprika sušená sladká,
sádlo,
mouka hladká,
vývar masový,
kmín mletý,
pepř mletý,
sůl,
chilli
Komentáře (1)