Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí po čínsku

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2008 22:16

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie1 586 kJ / 379 kcal
Bílkoviny4,71 g
Tuky11,31 g
Vláknina6,25 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,67 g
Sůl6,30 g
Sacharidy63,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

vybusna vybusna

4. 2. 2009 13:31

no bibi 20 rokov dozadu je 1989....a uz vtedy sme tvrdili, ze uz nic nie je kvalitne...;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 2. 2009 13:30

Oldo, proč ne domácí? Mrkněte!http://www.toprecepty.cz/recept/2895-veprova-konze...

vybusna vybusna

4. 2. 2009 13:27

no ano oldo, ale v pripade ked idem piect v rure, tak som nemohla robit platky...aspon tak som si to vylozila...mozno som ozaj urobila chybu....ja som vychadzala z toho, ze som u thajca na rohu videla, ze on z peceneho kusiska masa krajal platky a aranzoval na tanier.

olda

4. 2. 2009 13:15

jj, nerad bych vypadal velkopansky, ale za dobrou konzervu bych dal majlant! Chleba s vepřovým a cibulí ... Domácí konzervy, to není ono, nevím proč?

Bibinka Bibinka

4. 2. 2009 13:01

Oldo, na kvalitní konzervy bychom museli jít o 20 let zpátky:-!Teď jsem na dobrou nenarazila ani omylem, jen samé hnusy. Jo, bejvávalo.....

olda

4. 2. 2009 12:52

No, děvčata, fakt nemáte typ na KVALITNÍ hovězí (vepřovou) konzervu? Já tu hovězí navrstvil s cibulí a paprikou (obojí nahrubo) do pekáče, zalil bešamelem a zapekl...

olda

4. 2. 2009 12:38

No, číňani mají 11 základních způsobů krájení; na plátky-pchien (tloušťka 2mm, velikost 4x7cm), kousky-kchuaj (tloušťka 1cm, velikost 4x7cm) V obou případech se krájí po vlákně, aby se při míchání nepřelámaly... Tady je v rec. psáno "na menší kousky", proč ne. To jen to foto je trošku zavádějící...QQQ

Bibinka Bibinka

3. 2. 2009 22:36

Možn by bylo v tomto případě lepší, kdyby hovězí bylo nakrájené na nudličky.;-)Přece jenom mu to trvá déle než změkne a v těch nudličkách by se to mohlo lépe nasáknout a čína je vždycky o malinkých kouskách-nebo se mýlím\,:-?

vybusna vybusna

3. 2. 2009 21:19

no...ja si zalievku kupujem ako hotovku:-8, teraz som sa chcela striktne drzat receptu....a o tom dzuse som vededla, ze sa dava, ked ide do hotovky jablcny ocot, tak ma to nejako neprekvapilo. akurat ma prekvapilo, ze to hovazdie to nevedelo nejako na seba tie chute dostatocne naviazat. ako cinu som hovadzinu robila prvykrat a ako to tak vidim tak aj posledny....ale ta priloha bola zato fajna.

ercicka ercicka

3. 2. 2009 21:14

baby, ja davam co ciny vzdy: sojovu - kikkoman, med a dzus :yes: a ostatne menim podla chuti, alebo co chladnicka da :-D

vybusna vybusna

3. 2. 2009 20:44

no...pre mna bol tento recept dost sklamanim...podla mnozstva komponentov, ktore isli do zalievky, som ocakavala nejaku delikatnejsiu chut. pacovala som to od soboty a aj tak sa ta chut nejako nevsiakla...no proste na taniery sme mali pecenu hovadzinu, ktora je sice fajn, ale ja som cakala hovadzie po cinsky;-(..a este kvoli farbe zalievky bola cierna ako ....no ale manzel zjedol vsetko do poslednej omrvinky ako vzdy a vraj si pochutil, tak teraz neviem. ako prilohu som chcela urobit thajske opekane rezance, ale sa mi nechcelo ist do obchodu a mala som iba mini penne, takze som v tomto smere improvizovala.

JanaDorazinova JanaDorazinova

31. 1. 2009 15:21

Tak, vidím, že vybusna bude dělat zase hovězí!:-)) No, s tím medem jsem dnes experimentovala taky, sojovka tam taky byla. Ten džus, ty brďo, to jsem fakt zvědaváá!:-O A citron s česnekem a zázvor... jééé, to se těším, asi fakt koupím zítra hovězí:-/

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: čína z hovězího čína z hovězího masa hovězí maso po čínsku čína z hovězího recept domácí vepřová konzerva hotovky recepty hovězi řezanka hovězí s cibulí čína nudle po čínsku řezanka z hovězího masa čína z hovězího nejlepší recept hovězí na cibuli po čínsku hovězí maso čína maso po cinsku recept na cinu z hoveziho recepty hovězí maso cina hovězí na cibuli čína domácí vepřové konzervy hovězí maso na čínu hovězí po

Suroviny: maso hovězí, cibule, cibulka zelená, omáčka sojová, med, cukr hnědý, olej, džus jablečný, šťáva citronová, česnek, zázvor mletý

TopRecepty.cz

Hovězí po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/O5Q