Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 586 kJ / 379 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,71 g |
Tuky | 11,31 g |
Vláknina | 6,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,67 g |
Sůl | 6,30 g |
Sacharidy | 63,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Q
Moje poznámka
Hovězí po čínsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O5Q
Nejnovější recepty
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 13 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 16 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 16 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 16 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 5 minutami
Lehký cottage salát
Fitulka před 12 minutami
Bublanina II
dejvi01 před 21 minutami
Rajčatová polévka s nudlemi
Aknytsirk před 22 minutami
Polévka s krupicí a vejcem
Adinkaa před 1 hodinou
Bleskové Cottage bulky
Slivci před 2 hodinami
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 2 hodinami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 15 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 15 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 16 hodinami
Tématické fráze:
čína z hovězího,
čína z hovězího masa,
hovězí maso po čínsku,
čína z hovězího recept,
domácí vepřová konzerva,
hotovky recepty,
hovězi řezanka,
hovězí s cibulí čína,
nudle po čínsku,
řezanka z hovězího masa,
čína z hovězího nejlepší recept,
hovězí na cibuli po čínsku,
hovězí maso čína,
maso po cinsku,
recept na cinu z hoveziho,
recepty hovězí maso cina,
hovězí na cibuli čína,
domácí vepřové konzervy,
hovězí maso na čínu,
hovězí po
Suroviny:
maso hovězí,
cibule,
cibulka zelená,
omáčka sojová,
med,
cukr hnědý,
olej,
džus jablečný,
šťáva citronová,
česnek,
zázvor mletý
Komentáře (13)