Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 730 kJ / 3 043 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 165,10 g |
Tuky | 91,80 g |
Vláknina | 18,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 3,02 g |
Sůl | 7,53 g |
Sacharidy | 379,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pizza s prosciuttem a rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0mV
Moje poznámka
Domácí pizza s prosciuttem a rukolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v0mV
Nejnovější recepty
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 4 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 14 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno 15. 9. 2025 08:44:53
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno 15. 9. 2025 08:31:48
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno 15. 9. 2025 08:16:50
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 2 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 14 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 14 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 14 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 15 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 16 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 16 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 17 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 18 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 20 hodinami
Tématické fráze:
domácí pizza,
rukola recepty,
domácí pizza recept,
pizza domácí recept,
domácí pizza s mozzarelou,
závin s s rukolou,
závin s rukolou,
rukola recept,
recept na domácí pizzu,
pizza recept,
pizza s proscutem
Suroviny:
mouka hladká,
olej olivový extra virgin,
droždí čerstvé,
voda,
sůl himalájská,
pyré rajčatové,
koření oregáno,
sůl,
sýr mozzarella,
žampióny,
prosciutto,
rukola,
bazalka čerstvá,
parmazán
Komentáře (9)
Rukolu i prosciutto dávám až na upečenou pizzu a popráším parmezánem.
No, to vás napadlo samotného, či snad vám to někdo poradil?