Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 131 kJ / 748 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,77 g |
Tuky | 60,16 g |
Vláknina | 8,21 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,65 g |
Sacharidy | 31,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík pečený na zelenině a pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZMDg
Moje poznámka
Králík pečený na zelenině a pivu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZMDg
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 10 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 10 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 11 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 15 minutami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 12 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 13 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 14 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 16 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 16 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 16 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 17 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 18 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 18 hodinami
Tématické fráze:
králík recepty,
pečený králík,
králík na zelenine,
pečený králík na zelenině,
recept na králíka,
pečený králík se zeleninou,
králík recept,
recepty z králíka,
pečený králík na pivu,
recepty na kralika,
recepty králík na zelenině,
králík na na zelenine,
králík na zelenině s těstovinami,
recept králík,
kralik peceny na zelenine,
pečený králík recept,
recepty na pečeného králíka,
pečeny králík recepty,
králik na zelenině recept,
recept na králíka na zelenině
Suroviny:
králík,
cibule,
česnek,
mrkev,
žampióny,
pivo světlé,
olej,
protlak,
hořčice hrubozrnná,
hořčice dijonská,
voda,
sůl,
pepř,
pepř cayenský
Komentáře (4)