Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

13. 6. 2019 13:55

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie838 kJ / 200 kcal
Bílkoviny0,30 g
Tuky21,50 g
Vláknina0,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 181 mg
Sůl0,47 g
Sacharidy1,14 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

S elektrickým kontaktním grilem můžete grilovat po celý rok! Senzory měří tloušťku masa, takže steak nebo grilovaná ryba budou vždy přesně podle vašich představ. Displej mění barvu, zobrazuje fáze přípravy a upozorňuje zvukovým signálem na přesný stav grilování. Grilovací plošky jsou vybavené nepřilnavým povrchem, takže čištění půjde samo!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak grilovat na optigrilu roštěnky na cury vysoký roštěnec top recepty steak hovězí recept ondra slanina vaříme na optigrilu

Suroviny: pasta curry, voda, olej olivový, hranolky

TopRecepty.cz

Steak z vysokého roštěnce v červené curry pastě podle Ondřeje Slaniny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lwJ7