Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilovaný pstruh v alobalu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 7. 2019 19:48

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie135 kJ / 32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eja57 Eja57

11. 7. 2019 14:24

casino: pane vachmajstr, oni jsou hlava.... ale vážně, super důkaz, že pstruh JE šupinatá ryba:yes:
A řadí se mezi lososovité...
Ale nicméně i tak pstruhy ( není jen jeden) neškrábu a nikdy mne to ani nenapadlo, křupavá kůže a jemné maso uvnitř...

casino casino

11. 7. 2019 14:10

Pstruh má šupiny?
Vezměme to od Adama:-)
Nejen ortodoxní židé již tisíciletí mohou podle košer stravy konzumovat toliko ryby, které mají ŠUPINY, ploutve a jež se rozmnožují jikrami...
No a protože existuje hafo receptů se pstruhem na židovský způsob, pak podle výše uvedeného je pstruh se ffší pravděpodobností ryba mající šupiny, že :-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 7. 2019 00:03

Lenunka: Přesně tak!!

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 7. 2019 00:03

1974andrea: Pstruh má šupiny? :-O

tejaja tejaja

10. 7. 2019 20:42

casino: vyjadrila som sa nepresne, sorry. Pstruh nepatri medzi supinate ryby, ale medzi ryby s redukovanym poctom supin. ;-) Takze ho ozaj netreba oskrabavat. :-K;-)

casino casino

10. 7. 2019 10:32

Lenunka:
OT
No, já jím rybu i proto, že jest cítit po rybě :-D

tejaja:
Nevím zda pstruh nepatří mezi šupinatce:-O ale šupinky má. Sice drobné, ale má je ;-)
(také neodstraňuji, dělám na poměrně vysokém plameni. Maso křehké - nevysušené a "kožuch" dokřupava) :yes:

Lenunka Lenunka

10. 7. 2019 07:43

pstruh samozřejmě drobné šupinky má, ale není potřeba ho škrábat, protože jsou stravitelné. Pstruha je spíš potřeba odslizit, což někdo dělá tak, že ho prostě oškrábe nožem. Já ho posolím a otřu kuchyňskou papírovou utěrkou (ne těmi nejlevnějšími), opláchnu a je to. Ale opravdu ho někdo škrábe, v diskuzích na rybářských forech tvrdí, že kůže pak není tolik cítit rybinou a je chutnější, já to nezkoušela:-)

tejaja tejaja

10. 7. 2019 07:29

Kapor je supinac, preto sa supiny odstranujy, ale pstruh bepatri medzi supinate ryby, na kozi nema supiny, jeho koza vylucuje mazlavy hlien, ten sa umyje, ale nema supiny, takze niet co odstranovat.

cathleen cathleen (moderátorka)

10. 7. 2019 06:47

1974andrea: tak...třeba kapr je jasný. Ale pstruha také neškrábeme (jako Eja57) a ani jsem to u něj nikdy neslyšela, nečetla.

1974andrea 1974andrea

9. 7. 2019 23:45

Eja57: Vzhledem k tomu, že na rybě mám ráda dokřupava opečenou kůži, tak je taky zbavuju šupin. Pokud někdo peče ryby a pak celou kůži včetně šupin odstraní a nejí, pak chápu, proč neškrábat ( neočistit). Vy jíte ráda šupiny? Mně tam teda při jídle vadí ;-)

MamlajdaD MamlajdaD

9. 7. 2019 21:19

Eja57: To každý podle svého, já dávám koření na ryby.:-8 :-D

Eja57 Eja57

9. 7. 2019 20:56

MamlajdaD: jasně:-K
Proto taky nekomentuji, proč na tak skvělou rybu jako je pstruh kromě citronu a česneku( a anglické slaniny) dávat koření na ryby....

MamlajdaD MamlajdaD

9. 7. 2019 20:43

Eja57: To každý podle svého, já ho škrábu.:-8

Eja57 Eja57

9. 7. 2019 20:33

Proč ŠKRÁBAT pstruha:-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pstruh v alobalu grilovaný pstruh v alobalu pstruh na grilu v alobalu grilovaný pstruh jak sa péče pstruh pstruh grilovaný pstruh škrábat šupiny skrabat pstruha? škrabat pstruha šupiny pstruha škrábat šupiny u pstruha? pstruh škrábat šupiny ? ma pstruh supiny? pstruh recept v alobalu pstruzi v alobalu supiny u pstruha pstruh alobal recept recepty na grilované pstruhy pstruh se škrabe škrábe se pstruh?

Suroviny: pstruh, máslo, česnek, šťáva citronová, olej, sůl, koření na ryby, slanina anglická, alobal

TopRecepty.cz

Grilovaný pstruh v alobalu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k1Qv