Melanzane alla parmigiana - lasaně z lilků
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 199 kJ / 287 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,00 g |
Tuky | 24,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 1,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 7. 2019 11:55
casino: Můje je výborný, lilky jsou skvělé
20. 7. 2019 11:54
bofinka:
No, nejen Italové, že
5jideldenne:
Jak " super tip,..."
Původní rcp je grund
Spíše vaš postup je tip
Nevím ale, zda či
***
Vlastně vím
Zrovna dnes budu opakovaně dělat cosi na způsob https://www.toprecepty.cz/recept/40156-kadlikovy-p...
viz komentář 3. 10. 2015 19:51:09
No, nejen Italové, že
5jideldenne:
Jak " super tip,..."
Původní rcp je grund
Spíše vaš postup je tip
Nevím ale, zda či
***
Vlastně vím
Zrovna dnes budu opakovaně dělat cosi na způsob https://www.toprecepty.cz/recept/40156-kadlikovy-p...
viz komentář 3. 10. 2015 19:51:09
20. 7. 2019 11:01
bofinka: super tip, tak to také zkusím
20. 7. 2019 11:00
Italove delaji s predem tepelne upravenym lilkem. Bud ho osmazi, nebo predem ugriluji. Ja osobne ho nakrajim na platky, ktere potru lehce steteckem olivovym olejem a opecu na kvalitni panvi.
Kazda vrstva lilku se potre omackou, sype parmezanem, mozzarellou a proklada listky cerstve bazalky.
Kazda vrstva lilku se potre omackou, sype parmezanem, mozzarellou a proklada listky cerstve bazalky.
20. 7. 2019 10:35
Upravila jsem to Já se zaměřuji zejména na nákup kvalitních lilků, pak je jedno zad je velký nebo malý. Podle mě se chuť kazí tím, když lilky nejsou čerstvé: Cuketa může být i samostatně, ale Italové to dělají s lilkem... doufám, že tu zase nenajdeme nějakou kahudu)
20. 7. 2019 10:04
na dvě porce asi lilek trochu větších rozměrů - já vždycky se snažím ulovit malé lilky, přijdou mi chutnější.
Dovedu si i představit zkombinovat lilek a cuketu...
Ale zcela jistě vyzkouším a bude mi to chutnat
Dovedu si i představit zkombinovat lilek a cuketu...
Ale zcela jistě vyzkouším a bude mi to chutnat
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 minutou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 24 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Melounová zmrzlina nebo tříšť se dají připravit rychle a jednoduše. Poradíme vám, jak na to
Melounů je mnoho druhů, v létě nás příjemně osvěží. Nabízíme přehled oblíbených melounových receptů
Další recepty
Tématické fráze: parmigiana recept lilek recepty lasagne z lilku lilky se sugem lilkové lasagne parmigiana jídla z lilku
Suroviny: lilek, sugo, sýr mozzarella, parmazán
Melanzane alla parmigiana - lasaně z lilků
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6Q6O
6 názorů