Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 366 kJ / 88 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,07 g |
Tuky | 0,31 g |
Vláknina | 9,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 13 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 16,71 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kotlety naklepat, osolit, opepřit a obalit v hladké mouce. Zprudka opéct na sádle ve větším hrnci a vyjmout ven.
Krok 2: Do výpeku nasypat cibuli nakrájenou na čtvrt kroužky, na drobno nakrájený česnek a zázvor. Orestovat do sklovata, poté přidat rajský protlak. Prohřát a zalít vodou, podle požadovaného množství omáčky (cca 300 ml). Přidat pesto a kotlety.
Krok 3: Dusit do změknutí masa. Dosolit, dopepřit, případně podlít, dle chuti.
Zveřejněno 20. 8. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Voňavá kotleta paní Jany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Rvw
Moje poznámka
Voňavá kotleta paní Jany
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Rvw
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 8 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 23 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 9 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 10 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 11 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 14 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 15 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 17 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 18 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 20 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Suroviny:
kotleta,
protlak rajčatový,
cibule červená,
zázvor,
česnek,
pesto bazalkové,
mouka hladká,
pepř,
voda
Komentáře (1)