Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

Ivace64 Kuchařka: Ivace64

Vepřové maso 0 názorů

Suroviny

600 g uzené krkovice
1 cibule
řepkový olej (máslo)
1 lžička ostřejší hořčice
uzený vývar
2 KL Passata de Cipolla (italská, ostřejší, ale výborná)
+ provensálské bylinky
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V tlakovém hrnci povaříme (tlakujeme) uzenou krkovici na cca (15-20 minut).
    Krkovičku po této době vyjmeme, nakrájíme na plátky a vložíme na chvíli na pekáček s kapkou oleje a vývaru. Krátce v rozehřáté troubě opečeme.

  2. Mezitím na oleji (másle) zpěníme cibuli. Přidáme hořčici, provensálské bylinky a vmícháme několik lžiček Passata de Cipolla, zamícháme a vypneme.

  3. Uzenou krkovičku podáváme se směsí z hořčice, bylinek a Passata de Cipolla a bramborovou kaší.

Poznámka

Místo De Cipolla můžete orestovat červenou cibuli, přidat bylinky, hořčici, vývar, solamyl...

https://codnesvariiva.blogspot.com/2019/08/pikantn...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 254 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: krkovička s omáčkou passata

Zapomněl/a jsem heslo