Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 583 kJ / 1 095 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,68 g |
Tuky | 64,17 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 5,23 g |
Sůl | 12,15 g |
Sacharidy | 7,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Místo De Cipolla můžete orestovat červenou cibuli, přidat bylinky, hořčici, vývar, solamyl...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 2 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 4 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 5 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 6 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chlebová polévka
mondey uvařil před 10 minutami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 28 minutami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 46 minutami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 53 minutami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 1 hodinou
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s krupicovými haluškami
bohdana uvařila před 1 hodinou
Zeleninové lasagne
TondaJ uvařila před 1 hodinou
Velikonoční jidáše
Helciv uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Sachr dort z jablek: Dokonale vláčná a úžasně šťavnatá varianta rakouské klasiky ozdobená ořechy chutná božsky
Další recepty
Tématické fráze: uzená krkovice recepty výborná pečená uzená krkovice uzená krkovice uzená krkovice recept pečena krkovice recepty pečená krkovice výborná pečená uzená krkovička krkovička s omáčkou passata
Suroviny: krkovice uzená, cibule, olej řepkový, hořčice, vývar uzený, koření provensálské
Pečená uzená krkovička s ostřější Passata di Cipolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jokl
0 názorů