Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Granáty

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 7. 2009 12:12

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 080 kJ / 736 kcal
Bílkoviny55,02 g
Tuky45,86 g
Vláknina5,46 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 613 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy23,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud pospícháme, je možné si kostky brambor předvařit.

Tahle bašta je výborná i ohřívaná a dá se dělat i v domácí pekárně http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/ostatni...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

cathleen

30. 1. 2018 17:09

jirih: ale protože to je krajové jídlo, granáty, tak tam jsou i těstoviny, které tam patří. Však zkuste, zapéct třeba jen malé množství - třeba vám zachutnají. ;-)

jirih

30. 1. 2018 17:04

Kdyby tam nebyli ty těstoviny, tak bych řekl, francouzské brambory.

cathleen

13. 5. 2013 11:07

tejaja: Teri, díky:-K

Barkris

11. 5. 2013 07:30

tejaja: díky moc za rady ;-):-K

tejaja

10. 5. 2013 16:13

Barkris: nie som autorka, ale dovolím si odpovedať. :-8 Takéto vecičky pečiem vždy na strednej teplote, teda cca 170-180°C, záleží, akú máš rúru. Keďže zemiaky sú surové, peč cca 20-30 min, záleží aj na tom, či dáš do rozohriatej alebo studenej rúry. Vyskúšaj, či sú mäkké ( jednoducho pichni vidličkou, príp. ochutnaj ), potom zalej rozšľahanými vajíčkami a dopeč dozlata. Kým vajcia stuhnú. Pekáč pravdaže do stredu rúry. ;-)

Barkris

10. 5. 2013 15:15

Ahoj, prosím, mohl by mi někdo říct na kolik °C, na jak dlouho se to má péct? a má to být uprostřed trouby? A jak poznám, že už je to téměř hotovo? Díky za odpověď.:-K

smiskova.z

16. 9. 2011 07:09

Cathleen - tak tento recept miluju :)) bude ze mne závyslačka :-D:-Dšup do oblíbených :-))

jarkave

4. 5. 2010 17:27

Moc nám to chutnalo to je za bodík. Jarka:-):-)

Bibinka

23. 7. 2009 21:49

Cathlen, dělám něco velmi podobného, jen brambory mám dopředu uvařené a vystydlé. Dávám i sýr, smetanu, petrželku a medvědí šesnek. Recept tu nakonec mám, pod názvem : Mišmaš Dáván ti boda, máme to moc rádi:yes:

jirka66

23. 7. 2009 18:49

tak to se nedá nepřidat mezi oblíbené:yes::yes::yes:+

Iriska

23. 7. 2009 15:58

To taky můžem :-!:yes: +

Iljusa

23. 7. 2009 12:59

takto toto máme také moc rádi :yes: +

JanaDorazinova

23. 7. 2009 12:54

Cathleen, já teda vždy ohodnotím takové jídlo, děcka za takovou stravou kdysi mohly utlouct. Nějak podobně se dělá i grenadýr, ale bez vajec a salámu. Máš plus!!:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dort granát granatý marš granat marš masový granát recept granat dort maso v zapekací mise masový granát dorty granát maršgranát děcká jídla granat na dorty granat s hraskem granáty marš recept pokrm z brambor a těstovin granáty linguini francouzsky recept šup do rúry granatyr marš recept špagety s granáty a špenátem špagety s granáty dort granát postup

Suroviny: těstoviny, brambory, párky, sůl, pepř, vejce, cibule, tuk

TopRecepty.cz

Granáty

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l5QJ