Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 466 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby naporcujeme. Ve vodě se solí, pepřem a oloupanou cibulí uvaříme porce ryb a kapří hlavy. Po zchladnutí obereme od kostí, případně překrájíme na menší kousky.
Krok 2: Na sádle zpěníme mletou papriku, zalijeme vínem, necháme částečně odpařit, přidáme přecezený vývar z ryb, obrané maso, rybí vnitřnosti nakrájené na kousky, čerstvou nakrájenou papriku a ještě chvíli vaříme, paprika nesmí moc změknout.
Krok 3: Dochutíme a horké podáváme s bílým chlebem.
Zveřejněno 15. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Moje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Nejnovější recepty
Toasty s anglickou slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Točený dort plněný ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s dírou
Přidáno před 2 hodinami
Tarhoňa s restovanou zeleninou
Přidáno před 21 hodinami
Smetanová polévka s květákem a kořenovou zeleninou
Přidáno 18. 7. 2025 08:31:03
Cukeťák
Přidáno 18. 7. 2025 07:00:03
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská omáčka s karbanátkem
MichalP před 25 minutami
Hraběnčiny výborné řezy
Lela5774 před 47 minutami
Tvarohovo-meruňková zmrzlina
kremik před 3 hodinami
Tvarohová buchta s meruňkami
EvaSte před 3 hodinami
Levná a rychlá buchta z remosky
Evajira před 3 hodinami
Zeleninová polévka bez zasmažení
trdlo před 4 hodinami
Zelná polévka s klobásou
coolbinsz před 4 hodinami
Špagety s mletým vepřovým masem
Tynaja před 4 hodinami
Pudingová bublanina z 1 vejce
Lucie Kuku před 4 hodinami
Suroviny:
kapr,
hlava kapří,
cibule,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sádlo vepřové,
víno bílé suché,
paprika
Komentáře (2)