Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 466 kJ / 111 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,18 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby naporcujeme. Ve vodě se solí, pepřem a oloupanou cibulí uvaříme porce ryb a kapří hlavy. Po zchladnutí obereme od kostí, případně překrájíme na menší kousky.
Krok 2: Na sádle zpěníme mletou papriku, zalijeme vínem, necháme částečně odpařit, přidáme přecezený vývar z ryb, obrané maso, rybí vnitřnosti nakrájené na kousky, čerstvou nakrájenou papriku a ještě chvíli vaříme, paprika nesmí moc změknout.
Krok 3: Dochutíme a horké podáváme s bílým chlebem.
Zveřejněno 15. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Moje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 13 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 13 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 12 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 12 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 13 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 15 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 15 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 16 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 17 hodinami
Suroviny:
kapr,
hlava kapří,
cibule,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sádlo vepřové,
víno bílé suché,
paprika
Komentáře (2)