Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 466 kJ / 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,18 g |
| Tuky | 0,17 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryby naporcujeme. Ve vodě se solí, pepřem a oloupanou cibulí uvaříme porce ryb a kapří hlavy. Po zchladnutí obereme od kostí, případně překrájíme na menší kousky.
Krok 2: Na sádle zpěníme mletou papriku, zalijeme vínem, necháme částečně odpařit, přidáme přecezený vývar z ryb, obrané maso, rybí vnitřnosti nakrájené na kousky, čerstvou nakrájenou papriku a ještě chvíli vaříme, paprika nesmí moc změknout.
Krok 3: Dochutíme a horké podáváme s bílým chlebem.
Zveřejněno 15. 12. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Moje poznámka
Halászlé s bílým vínem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/74yO
Nejnovější recepty
Štrůdl z pomazánkového másla s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Speciální bramborový sálát
Přidáno před 8 hodinami
Kulajda se žampiony a ztraceným vejcem
Přidáno před 9 hodinami
Cookies s bílou a mléčnou čokoládou
Přidáno před 11 hodinami
Krémové těstoviny s kuřecím masem, žampiony a špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Pudinkové řezy se smetanovým krémem
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře pečené s brambory ve vývaru
Kajkajak před 3 hodinami
Rychlá celerová polévka
MoniTom před 4 hodinami
Polévka z uzeného masa
Kajkajak před 4 hodinami
Katův šleh a bramboráčky
scorpioon01 před 5 hodinami
Výborné lasagne
1.Ditouche před 5 hodinami
Rychlá thajská kari polévka s krevetami
blazeklubos57 před 6 hodinami
Obrácená jablková roláda
MarieP před 6 hodinami
Polévka šup-šup
Loiza před 8 hodinami
Asijské kuřecí nudličky
Suumaa před 8 hodinami
Suroviny:
kapr,
hlava kapří,
cibule,
pepř,
paprika sušená pálivá,
sádlo vepřové,
víno bílé suché,
paprika
Komentáře (2)