Plzeňský karbonát
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,63 g |
Tuky | 114,58 g |
Vláknina | 9,96 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 38,46 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 12. 2011 12:08
Tak to je moje parketa. Pivíčko dává šmak ale jeho pacguť zaniká a viniká vše dobré . Kdo někdy někde říká, že to není pro děti kvůli alkoholu, asi nechodil do školy, protože by musel vědět, že alkohol se RYCHLE odpaří při zvýšené teplotě.Toto je moc dobré + bodík 4.
8. 12. 2011 15:43
tato dobrota i skvěle vypadá
7. 12. 2011 23:06
+
6. 12. 2011 22:48
Dělala jsem podle trochu jiného receptu - http://www.czechtourism.cz/ochutnejte_ceskou_repub..., ale je to prostě dokonalé...
Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...
Posílám bod a divím se, že jich tu není víc. Doporučuji vyzkoušet - jednu či druhou verzi...
11. 7. 2009 14:44
Marispřesně to je ten důvod proč s tím tak ráda vařím
11. 7. 2009 14:35
mirco, díky. S vínkem vařim hodně často - dobrý důvod otevřt lahvinku , ale to pivo jsem si moc neoblíbila
11. 7. 2009 14:00
Maristo je nádhera.Ty ale umíš navnadit k jídlu.A to piviště v pozadí.Máš boďku.Já jsem zase pravý opak-jak jde někam vínko,pivo,či jiný alkohol tak jdu do toho,no a tudíž jde tento recept i díky tobě do oblíbených
11. 7. 2009 13:36
Přiznám se, že s pivem nevařím ráda, protože mám pocit, že po něm v jídle zůstane hořkost, ale tady ho je celkem málo a je to moc dobré, dávám bodík
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 7 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 13 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 16 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 18 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 5 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 6 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 6 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 6 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 8 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 9 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 11 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 12 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Podvodnice: Cukroví z těsta, které kyne pod vodou, překvapí svou křehkostí
Pět znamení, která nepatří na zahradu: Střelec doslova umoří jahody, Beran ať dá ruce pryč od rajčat a Blíženci od salátu
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Další recepty
Tématické fráze: plzen.rozhlas.cz recepty plzen.rozhlas.cz hovězí váleček plzeňský guláš rozhlas.plzen.cz recepty karbonáty na smetaně rozhlas.plzen.cz hovězí váleček recept hovězí váleček recepty plzeň.rozhlas.recepty rozhlas.plzeň.cz. recepty plzen.rozhlas.cz-recepty hovězí zadní váleček plzenský guláš recept plzenskyrozhlasrecepty rozhlasplzen/recepty rozhlas plzeň-recepty recepty c.z. hovězí maso váleček karbovat
Suroviny: hovězí zadní, párky, olej, máslo, cibule, mouka hladká, pivo světlé, paprika sušená sladká, bobkový list, pepř
Plzeňský karbonát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p7m
8 názorů