Postup přípravy
Krok 1: Na plátky slaniny položíme očištěná játra, posypeme libovolným kořením, přidáme měsíček cibule, zabalíme a mírně posolíme.
Krok 2: Vložíme na rozpálený tuk a zprudka opečeme ze všech stran.
Krok 3: Posypeme zbytkem cibule, mírně podlijeme a přikryté dusíme asi 5 minut.
Krok 4: Poté je posypeme sýrem a roládky dáme do vyhřáté trouby zapéct.
Podáváme s bramborami.
Podáváme s bramborami.
Zveřejněno 16. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí játra ve slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5YgY
Moje poznámka
Krůtí játra ve slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5YgY
Nejnovější recepty
Kuřecí mleté kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 9 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 9 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 11 hodinami
Krémová polévka z pečené zeleniny
Přidáno před 11 hodinami
Dýňové karbanátky
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Margot koláč s jablky
jestedka před 2 minutami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 9 minutami
Řepánky
Jitkazmecka před 13 minutami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 14 minutami
Jablkový křen
cookamater před 27 minutami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 11 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 12 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 12 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 13 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 13 hodinami
Tématické fráze:
krůtí játra na slanině,
krůtí játra,
krůtí játra recept,
játra na slanině,
krůtí játra na cibulce se se slaninou,
krutí játra. recepty,
krutí játra ve slanině zabalena,
krutí játra-recept,
recept na krůtí játra v anglické slanině,
krůtí játra v anglické ve slanině,
krůtí játra s opecenym bramborem
Suroviny:
játra krůtí,
slanina anglická,
cibule,
sůl,
pepř,
koření,
sýr,
olej
Komentáře (1)