Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 693 kJ / 1 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 44,27 g |
Tuky | 92,48 g |
Vláknina | 23,72 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 405 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 80,97 g |
Postup přípravy
V šejkru nebo uzavíratelné skleničce připravíme z uvedených surovin marinádu, protřepáním do podoby emulze. Krok 2: Marinádu nalijeme na rajčata a necháme 2-3 hodiny v chladu marinovat. Před podáváním vyndáme včas z lednice, aby měl salát pokojovou teplotu. Krok 3: Mozzarellu nakrájíme na kolečka nebo kostičky, přidáme k rajčatům a ozdobíme bylinkami.
Zveřejněno 16. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Salát z marinovaných rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4P5
Moje poznámka
Salát z marinovaných rajčat
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M4P5
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 4 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 9 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 2 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 3 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 4 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 4 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 5 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 5 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 5 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 5 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 7 hodinami
Suroviny:
rajče,
sýr mozzarella,
olej olivový,
ocet balsamiko,
med,
cibule červená,
česnek,
petrželka,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.