Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 508 kJ / 2 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,37 g |
Tuky | 73,34 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 736 mg |
Sodík | 1,83 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 81,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Do zelí se přidává víno, ale protože jsem nechtěla otevírat láhev a měla jsem otevřené pivo, zvolila jsem ho. Měla jsem strach, že zelí bude nahořklé, ale nechala jsem ho na cukru hodně odvařit a chuť zelí byla výborná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 4. 2020 09:33
Tak tohle musím zkusit! Miluju brusinky k čemukoliv, ale přiznám se, že raději s vínem. Vařím s ním mnohem raději (a docela často) než s pivem. Nicméně k tomu vepřovému asi pivo na podlévání být musí. Velice ráda kupuji sterilované červené zelí v sáčku (není kysané), musím se po něm poohlédnout.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 6 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 7 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 8 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 9 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 18 minutami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 40 minutami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 1 hodinou
Chlebová polévka
mondey uvařil před 3 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 3 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 3 hodinami
Vločkové "tiramisu"
Ivvettaa uvařila před 3 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Kuřecí řízky v těstíčku
lenkavozihnojova uvařil před 3 hodinami
Zeleninová "boloňská" omáčka s červenou čočkou
TondaJ uvařila před 3 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Panenka, plec, krkovice či lalok: Jak se dělí vepřové maso?
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Další recepty
Suroviny: plec vepřová, cibule, česnek, sádlo, pivo světlé, vývar, krkovice uzená, sůl, pepř, kmín mletý, zelí sterilované červené, cibule, sádlo, víno červené, brambory, marmeláda brusinková, ocet, cukr třtinový, sůl, pepř
Vepřová plec pečená na pivu s brusinkovým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z7V5
1 názor