Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 780 kJ / 665 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 119,14 g |
Tuky | 14,66 g |
Vláknina | 3,16 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 638 mg |
Sůl | 1,60 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Do misky dáme hořčici, přidáme rozetřené stroužky česneku, přihodíme maso a vše dobře promícháme. Odložíme do chladu a necháme nejméně 30 minut marinovat, ale můžeme nechat odležet i přes noc. Krok 2: Pohankovou mouku promícháme s ovesnými vločkami a strouhaným kokosem.
Marinované plátky masa v této směsi obalujeme a na rozehřátém oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLmP
Moje poznámka
Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLmP
Nejnovější recepty
Kuřecí roláda s meruňkami a kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 15 hodinami
Obyčejná babiččina květáková polévka
Přidáno před 15 hodinami
Mini vaflový špíz
Přidáno před 18 hodinami
Skládaný sýr se šunkou v HF
Přidáno 17. 6. 2025 20:09
Dezert na způsob Tiramisu
Přidáno 17. 6. 2025 18:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cibulová polévka
Kajkajak před 25 minutami
Špenát s fazolovými lusky a vejcem
misula29 před 4 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 5 hodinami
Poctivá květáková polévka
P.Ruslana před 6 hodinami
Mrkvový dort
anika.krenkova před 7 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
spamejlik před 8 hodinami
Cookies s čokoládou
Nutelkaa před 9 hodinami
Maďarská vepřová plec
Ivet88 před 9 hodinami
Stir-fry s mletým masem, zelenými fazolkami a červenou paprikou
spamejlik před 11 hodinami
Ořechová top bábovka ("ořecháda")
Panova před 11 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
pepř,
hořčice,
česnek,
mouka pohanková,
vločky ovesné jemné,
kokos strouhaný,
olej
Komentáře (1)