Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 780 kJ / 665 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,14 g |
| Tuky | 14,66 g |
| Vláknina | 3,16 g |
| Cholesterol | 250 mg |
| Sodík | 638 mg |
| Sůl | 1,60 g |
| Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Do misky dáme hořčici, přidáme rozetřené stroužky česneku, přihodíme maso a vše dobře promícháme. Odložíme do chladu a necháme nejméně 30 minut marinovat, ale můžeme nechat odležet i přes noc. Krok 2: Pohankovou mouku promícháme s ovesnými vločkami a strouhaným kokosem.
Marinované plátky masa v této směsi obalujeme a na rozehřátém oleji smažíme dozlatova.
Zveřejněno 5. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLmP
Moje poznámka
Marinované krůtí řízečky v pohankovo-kokosovém kabátku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yLmP
Nejnovější recepty
Čokoládové budino s kávovým podtónem
Přidáno před 6 hodinami
Brambory na cibulce se zelím
Přidáno před 15 hodinami
Staročeský houbový kuba
Přidáno před 17 hodinami
Vánoční roláda s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Opilcův kapr
Přidáno před 22 hodinami
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno 22. 12. 2025 07:15:12
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánočka s rozinkami
Terka.Ambrozkova před 27 minutami
Nejlepší marokánky
Terka.Ambrozkova před 28 minutami
Babiččin mazanec
Vlastali před 30 minutami
Vánoční rybí polévka s jikrami a mlíčím
MilanJ před 30 minutami
Vinná klobása trochu jinak
Mech_cz před 41 minutami
Minutkový kuřecí guláš
Mimino před 1 hodinou
Pečená vinná klobása se zelím (z remosky)
Susanna před 2 hodinami
Palačinky s džemem
jakub@V před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
Dr. Green před 2 hodinami
Flíčky s tvarohem a jablky
[email protected] před 3 hodinami
Suroviny:
prsa krůtí,
sůl,
pepř,
hořčice,
česnek,
mouka pohanková,
vločky ovesné jemné,
kokos strouhaný,
olej
Komentáře (1)