Bramborový salát se šruchou II
V naší kuchyni a především lidovém léčitelství byla šrucha velice oblíbená. Nyní je nejvíce používaná do salátů, jak zeleninových, tak i bramborových. Šrucha salát osvěží a dodá mu také omega-3 mastné kyseliny.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 128 kJ / 1 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,64 g |
Tuky | 65,41 g |
Vláknina | 39,50 g |
Cholesterol | 596 mg |
Sodík | 1,21 g |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 103,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Moje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Nejnovější recepty
Bábovka s čokoládou a kokosem
Přidáno před 7 hodinami
Krémová polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí karí
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí játra se zeleninou a žampiony podle vietnamské kuchyně
Přidáno před 22 hodinami
Indické kuřecí nudličky
Přidáno 15. 9. 2025 20:10:14
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno 15. 9. 2025 10:13:03
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drobenková buchta se švestkami
aladew před 8 hodinami
Sypaný tvarohovo-jablečný koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 9 hodinami
Řecká musaka
misula29 před 10 hodinami
Jablečné koláče
macchinhtri030 před 13 hodinami
Treska na másle
Houmicek před 14 hodinami
"Gulášovka"z cukety
Jaruskaa před 16 hodinami
Polévka z červené čočky se slaninou a hruškou
kokronilla před 17 hodinami
Pečená rajčatová směs
Marfyk před 20 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Pitan 15. 9. 2025 20:19
Rychlý švestkový koláč
Macek13 15. 9. 2025 19:39
Suroviny:
brambory,
karotka,
celer,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
šrucha zelná,
okurky sterilované,
vejce,
majonéza
Komentáře (3)
Vím, že je to v velice prospěšná zelenina se spoustou vitamínů, ale překvapilo mně, že má tak vysoký obsah omega-3 mastných kyselin, prý nejvíce v celého rostlinné říši!