Bramborový salát se šruchou II
V naší kuchyni a především lidovém léčitelství byla šrucha velice oblíbená. Nyní je nejvíce používaná do salátů, jak zeleninových, tak i bramborových. Šrucha salát osvěží a dodá mu také omega-3 mastné kyseliny.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 128 kJ / 1 226 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 37,64 g |
| Tuky | 65,41 g |
| Vláknina | 39,50 g |
| Cholesterol | 596 mg |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 103,04 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 5. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Moje poznámka
Bramborový salát se šruchou II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/N3KL
Nejnovější recepty
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 4 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 5 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 6 hodinami
Kari korma
Přidáno před 14 hodinami
Plněná červená řepa
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka šup-šup
Danulka52 před 40 minutami
Nálev na červenou řepu
Kajabova před 1 hodinou
Nakládané vepřové řízky
Danulka52 před 2 hodinami
Pikantní rajčatová polévka s fazolemi
Verunkavh před 2 hodinami
Krkovice na houbách a kapiích
jarmila58 před 2 hodinami
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy
Danulka52 před 2 hodinami
Čokoládovo-banánové muffiny
Andyzvesnice před 3 hodinami
Kuřecí prsa v jemné smetanové omáčce
Pep.e před 6 hodinami
Szegedinský guláš
MonkaF před 14 hodinami
Bramborová kaše - dokonalá
Kajkajak před 14 hodinami
Suroviny:
brambory,
karotka,
celer,
cibule,
sůl,
pepř mletý,
šrucha zelná,
okurky sterilované,
vejce,
majonéza
Komentáře (3)
Vím, že je to v velice prospěšná zelenina se spoustou vitamínů, ale překvapilo mně, že má tak vysoký obsah omega-3 mastných kyselin, prý nejvíce v celého rostlinné říši!