Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pesto ze zeleného chřestu

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 5. 2020 13:03

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 816 kJ / 1 151 kcal
Bílkoviny28,00 g
Tuky110,75 g
Vláknina10,00 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 990 mg
Sůl2,50 g
Sacharidy8,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chřest pro tuto přípravu musí být čerstvý a křehký.

Místo mandlí můžeme použít např. vlašské ořechy, piniové apod. Mně k jemnému chřestu přišly mandle jako dobrá volba.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: chřest zelený, mandle, parmazán, šťáva citronová, pepř bílý mletý, sůl, olej olivový

TopRecepty.cz

Pesto ze zeleného chřestu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yLOz