Grilované topinky s masem
Potěšte své strávníky topinkami připravenými na grilu, které jsou namazané směsí z mletého masa. Jak směs masa ochutíte, je čistě jen na vás, fantazii se meze nekladou. Skvěle chutná, pokud jej dochutíte na způsob tataráku.
Suroviny pro 40 kusů
40kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 072 kJ / 2 407 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 227,50 g |
Tuky | 159,02 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 1,50 g |
Sodík | 884 mg |
Sůl | 2,13 g |
Sacharidy | 14,70 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno.
Krok 2: Masa smícháme, přidáme cibuli, olej, vejce, koření a přísady a vše dobře promícháme.
Krok 3: Namažeme na veku a dáme na gril, masem dolů. Nemusíme obracet, veka bude křupavá i tak. Vrstva masa je asi 1/2 výšky veky.
Zveřejněno 28. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované topinky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7Pn
Moje poznámka
Grilované topinky s masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W7Pn
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Kuřecí křupky z HF
Přidáno před 2 hodinami
Rychlý borůvkový koláč
Přidáno před 5 hodinami
Letní dort s tvarohem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlé řezy se zakysankou a ovocem
Přidáno před 6 hodinami
Listové koláčky s krémovou náplní a džemem
Přidáno před 7 hodinami
Broskvové knedlíky vařené v páře
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka podle Jitky
Kajkajak před 7 minutami
Kuřecí stehna - jedna báseň
kimlo před 9 minutami
Zakysané lívanečky
bodie před 1 hodinou
Kovbojské fazole
Ry1bka před 1 hodinou
Žampiony s cuketou
Petulice před 2 hodinami
Žampiónová polévka
SarkaMG před 2 hodinami
Kysané zelí na slanině a jablku
Lolatus před 3 hodinami
Košíčky s želé
rujet před 3 hodinami
Borůvkový závin podle německé Omy
iva.dostalova@seznam.cz před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
KamiF před 4 hodinami
Tématické fráze:
grilované mleté maso,
topinky s mletym masem,
mleté maso na topinky,
topinka s mletým masem,
topinky,
grylování,
topinka s vepřovým masem,
jaké maso na tatarák,
topinky s vepřovým masem,
přísady do tataráku,
topinky s,
grylování masa,
grylováni recepty,
mleté maso na grilu,
grilování mletého masa,
topinky mleté maso,
mleté maso na topince,
masove topinky,
mleté maso na topinku,
recepty na grylování
Suroviny:
maso hovězí mleté,
maso vepřové mleté,
vejce,
olej,
cibule,
koření,
veka
Komentáře (10)
Jediné co mě napadá je, že je ta směs moc hutná. Asi bych zkusil přidat buď olej, nebo vejce, nebo nějakou kořenící omáčku (ďábelskou, cikánskou apod, nebo jen kečup), aby bylo maso řidší a mazlavější. U mě se přátelé naopak ptají, jak je možné, že to tam drží.