Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 368 kJ / 566 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,79 g |
| Tuky | 40,90 g |
| Vláknina | 0,31 g |
| Cholesterol | 604 mg |
| Sodík | 324 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 23,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce vyšleháme vajíčka, mléko, muškátový oříšek, vanilkový extrakt a cukr. Máslo rozehřejeme v pánvi na středním plameni. Plátky toastového chleba namáčíme do vajíčkové směsi tak, aby chléb nasákl, a smažíme na másle do zlatavé barvy z obou stran.
Krok 2: Bílý jogurt smícháme s vanilkovým cukrem. Toasty podáváme posypené moučkovým cukrem, pokrájeným ovocem a jogurtem.
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WM7n
Moje poznámka
Francouzský toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WM7n
Nejnovější recepty
Vánoční oplatky
Přidáno před 6 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 8 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 9 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno před 9 hodinami
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno před 10 hodinami
Nepečené sacher kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 55 minutami
Poctivá vánočka
metrix7 před 58 minutami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Slavista62 před 1 hodinou
Krkovička z trouby
Sahula před 1 hodinou
Těsto na perníčky - hned měkké
habis před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AlienkaKalousova před 1 hodinou
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
milhausz1984 před 2 hodinami
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
busy_dad před 2 hodinami
Celerová pomazánka
Toms1 před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
poirotka před 3 hodinami
Suroviny:
vejce,
mléko plnotučné,
ořech muškátový strouhaný,
skořice mletá,
extrakt vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
chléb toustový tmavý,
cukr moučkový,
ovoce,
cukr vanilkový
Komentáře (4)