Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 368 kJ / 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,79 g |
Tuky | 40,90 g |
Vláknina | 0,31 g |
Cholesterol | 604 mg |
Sodík | 324 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 23,56 g |
Postup přípravy
Krok 1: V misce vyšleháme vajíčka, mléko, muškátový oříšek, vanilkový extrakt a cukr. Máslo rozehřejeme v pánvi na středním plameni. Plátky toastového chleba namáčíme do vajíčkové směsi tak, aby chléb nasákl, a smažíme na másle do zlatavé barvy z obou stran.
Krok 2: Bílý jogurt smícháme s vanilkovým cukrem. Toasty podáváme posypené moučkovým cukrem, pokrájeným ovocem a jogurtem.
Zveřejněno 25. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzský toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WM7n
Moje poznámka
Francouzský toast
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WM7n
Nejnovější recepty
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno před 1 minutou
Bulgur s restovaným lilkem, zeleninou a bylinkami
Přidáno před 2 hodinami
Houbová polévka s kroupami a koprem
Přidáno před 3 hodinami
Tatarská omáčka domácí
Přidáno před 5 hodinami
Proteinové vafle
Přidáno před 5 hodinami
Meruňkový koláč
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Moje vaječná tlačenka
Slavista62 před 3 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
TH před 3 minutami
Ovocné knedlíky ze spařeného těsta
Delticka před 23 minutami
Zapečené palačinky se špenátem
LuciLucie před 3 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
radekfiala před 4 hodinami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 17 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 18 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 18 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 19 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 20 hodinami
Suroviny:
vejce,
mléko plnotučné,
ořech muškátový strouhaný,
skořice mletá,
extrakt vanilkový,
cukr vanilkový,
máslo,
chléb toustový tmavý,
cukr moučkový,
ovoce,
cukr vanilkový
Komentáře (4)