Suroviny pro 7
7
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 546 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,22 g |
Tuky | 78,28 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 394 mg |
Sodík | 5,10 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 31,63 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 11. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Moje poznámka
Segedínský guláš s houskovým knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wGE8
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Avokádová pomazánka
Přidáno před 11 hodinami
Belgické vafle
Přidáno před 17 hodinami
Americké cookies s borůvkami
Přidáno před 20 hodinami
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno před 21 hodinami
Lehký bramborový salát s čerstvou zeleninou
Přidáno 20. 8. 2025 13:13:34
Nejlahodnější sušené švestky
Přidáno 20. 8. 2025 08:31:46
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Grilované krevety
Hombr před 45 minutami
Játra na špeku se šunkovou rýží
poirotka před 2 hodinami
Dědova dršťková polévka
Zuzanka A před 9 hodinami
Špagety v nivě
Routilka před 11 hodinami
Cuketový koláč s ovocem
Kratule před 11 hodinami
Domácí sekana se sýrem
UnholyKetty před 12 hodinami
Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě
Radovan123 před 14 hodinami
Kynuté vdolečky
Alena Kovarova před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
Morgiana před 14 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
vývar hovězí,
cibule,
špek,
zelí kysané,
smetana zakysaná,
mouka,
sádlo,
kmín celý,
paprika čerstvá červená,
pepř
Komentáře (45)
Tvůj recept není o nic lepší ani horší než ostatní - dle mne zlatý střed.
O tom, jestli do "segedínu" patří či nepatří smetana, jestli zahušťovat a jak, o tom lze diskutovat donekonečna....Najdou se i recepty s přidáním česneku, bobku, nového koření, oregana, aj Masox jsem našla, atd.,jo...Prostě "segoš" je maso, paprika, zelí....a pak dle autora:omg: Maďar asi kouká...:omg:
Je to prostě SEGEDÍN....Szekely gulyas ze kterého segedín nějakou přesmyčkou vznikl, je - jak píše Dajda - perkelt + zelí. Mmch doporučuji vyzkoušet
A k dalším připomínkám - filozofie webu je jasná, segedín po stopadesátédeváté ano...