Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Vepřovou krkovičku necháme nejprve odležet v marinádě, a pak ji upečeme na kořenové zelenině, cuketě a cibuli. Takto připravené maso je krásně šťavnaté a podáváme ho nejlépe s bramborami nebo rýží.
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 115 kJ / 745 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,28 g |
Tuky | 35,58 g |
Vláknina | 17,69 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 66,23 g |
Postup přípravy
Podáváme nejlépe s různě upravenými bramborami, kaší, knedlíkem nebo rýží.
Zveřejněno 6. 1. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Moje poznámka
Marinovaná krkovice pečená se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kp1v
Nejnovější recepty
Grilované kuřecí à la šavarma
Přidáno před 16 minutami
Poháry s jogurtem a chia semínky
Přidáno před 1 hodinou
Omeleta ze zbylých knedlíků
Přidáno před 2 hodinami
Krkonošské fazole
Přidáno před 2 hodinami
Pikantní topinky s hlívou
Přidáno před 2 hodinami
Tortilla plněná špenátem
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančová bábovka (hrníčková)
Rabik před 22 minutami
Nadýchaná banánová buchta
Almato před 37 minutami
Vepřové plátky na kmíně s rýží
Veraap před 14 hodinami
Guláš z multifunkčního hrnce
Nora. před 17 hodinami
Babiččina koprová omáčka
Sefiragold před 17 hodinami
Knedlík houskový jednoduchý a rychlý
Sefiragold před 18 hodinami
Mřížkový koláč - osvědčený
hana.jenikovska před 18 hodinami
Drůběží v peřině
Dadka0 před 20 hodinami
Roláda z BeBe sušenek
natalietiserova6 před 21 hodinami
Pikantní fazolková polévka s bramborem a koprem
limosek před 23 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
pivo světlé,
rajče sterilované,
pivo světlé,
česnek,
hořčice hrubozrnná,
protlak rajčatový,
cukr,
sůl,
pepř,
chilli,
sádlo,
cibule,
mrkev,
celer,
cuketa
Komentáře (7)
A děkuji za inspiraci, krkovičku mužeme často a s tím naložením to zkusím