Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 368 kJ / 2 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,18 g |
| Tuky | 106,84 g |
| Vláknina | 26,76 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 357 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 423,05 g |
Postup přípravy
Do kastrůlku dáme povidla, rum, koření, smetanu a povaříme. Pokud je omáčka moc hustá, přidáme trochu mléka.
Zveřejněno 28. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez0m
Moje poznámka
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez0m
Nejnovější recepty
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno 12. 12. 2025 14:00:02
Likérové kávy
Přidáno 12. 12. 2025 09:00:02
Lískooříškové kuličky
Přidáno 12. 12. 2025 08:00:02
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno 12. 12. 2025 07:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuličky z medového těsta
David Machalec před 9 minutami
Kuře neskutečně dobré
Vaha 1972 před 12 minutami
Domácí laskonky aneb: Křehké bílkové pokušení
Marire před 13 minutami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Ashelin před 29 minutami
Křenová omáčka
Pavel M před 38 minutami
Kuřecí játra s kukuřicí v rajčatech
Gabi277 před 1 hodinou
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 1 hodinou
Vepřová játra koloniála Jíry
Olympus před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky (bez vajec)
Cerpes před 2 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
LenkaF. před 2 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
droždí sušené,
cukr,
mléko,
vejce,
povidla švestková,
rum,
skořice mletá,
koření do perníku,
smetana 33%,
perník strouhaný,
ořechy,
šlehačka
Komentáře (4)
Japonskou kuchyni neznám ani z rychlíku...
...ale dyby Japonci dělali tuto povidlovou máčku, tak tomu cibulovému základu by říkali umami
Ona ta cibule dodá jídlu chuťovou plnost
...a nechcete to třeba vyzkoušet?
***
Rozhodně to nevypadá tak bláznivě jako kdysi z nouze připravené toto:
Broskvový salát s cibulí
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0...ochucuji s citem, avšak rumem nešetřím!