Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 74 kJ / 18 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,43 g |
Tuky | 0,03 g |
Vláknina | 1,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,77 g |
Postup přípravy
Šalotky nakrájíme na půlměsíčky, slaninu na kostičky. Krok 2: Na dno remosky dáme cibuli, slaninu, bobkové listy, na to osolené králičí kousky, vše zalijeme loupanými rajčaty i se šťávou, přihodíme česnek a tymiánové snítky a necháme péct cca hodinu. Krok 3: Pak přilijeme vývar a necháme ještě půl hodiny/hodinu dopéct, podle velikosti králíka.
Podávala jsem s bezlepkovými špagetami.
Zveřejněno 30. 4. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králičí stehna v rajské šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YOA
Moje poznámka
Králičí stehna v rajské šťávě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2YOA
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 9 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 11 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 13 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno 20. 6. 2025 21:08
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno 20. 6. 2025 21:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté vepřové maso na Kunovjance
Michal_amater před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
pavla29 před 4 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
IRBONA před 5 hodinami
Jahodový smetanový dort (mousse)
bretka před 5 hodinami
Knedlíky - blbouny s klevelou
MarketaAn před 6 hodinami
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 6 hodinami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 7 hodinami
Bublanina
Levandule35 před 8 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 8 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 10 hodinami
Suroviny:
stehno králičí,
rajče loupané,
cibule šalotka,
slanina anglická,
česnek,
tymián,
vývar zeleninový,
bobkový list,
sůl
Komentáře (1)