Vepřové maso po cikánsku
Vepřové maso na cikánský způsob, dušené se zeleninou, okořeněné paprikou, chilli a česnekem, je jednoduché a nenáročné na přípravu. Připravte si jako přílohu rýži a získáte tak plnohodnotnou a sytou večeři.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 945 kJ / 1 421 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,78 g |
| Tuky | 105,29 g |
| Vláknina | 6,30 g |
| Cholesterol | 395 mg |
| Sodík | 1,86 g |
| Sůl | 4,50 g |
| Sacharidy | 10,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové maso po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vwv1
Moje poznámka
Vepřové maso po cikánsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Vwv1
Nejnovější recepty
Koláčky s dvojí náplní zadělávané majonézou
Přidáno před 1 hodinou
Kuřecí kapsy plněné šunkou a uzeným sýrem, pečený květák a česnekový dip
Přidáno před 2 hodinami
Trhaná krkovice
Přidáno před 3 hodinami
Hráškový krém bez mouky se smetanou a křupavou slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Plněná kuřecí kapsa broskví, šunkou a sýrem a sosík
Přidáno před 4 hodinami
Podzimní skořicové rolky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboračka
JanaPav před 2 hodinami
Jednoduché kynuté těsto na cokoli - slané i sladké
Petraska před 3 hodinami
Maminčina ořechová bábovka
Priserka před 4 hodinami
Bábovka šlehačková čtyřvaječná
sab.pol@ před 4 hodinami
Domácí houstičky
Vratis před 4 hodinami
Babiččin trhanec s jablky
Jandulka18 před 5 hodinami
Piškotový svítek do polévky
Kajkajak před 5 hodinami
Salátový losos
Kajkajak před 5 hodinami
Nejsilnější zeleninový vývar
Kajkajak před 5 hodinami
Bublanina
pesskecupem před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
slanina,
sádlo,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř mletý,
česnek,
kmín mletý,
bobkový list,
koření nové koření,
vývar masový,
paprika,
rajče,
chilli,
hrášek mražený
Komentáře (5)