Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Brambory pečené s brynzou

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

tejaja tejaja

Snadný

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 60 min

70 min (10 min příprava + 60 min tepelná úprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 214 kJ /
1 485 kcal
Bílkoviny50,13 g
Tuky118,17 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 158 mg
Sodík 3,07 g
Sůl7,87 g
Sacharidy52,01 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zemiaky dobre umyjeme (nešúpeme) a po šírke nakrájame na vejárik (krájame na cca 7 mm plátky tak, že nedokrojíme). Krok 2: Zemiaky uložíme tesne vedľa seba do olejom vymasteného pekáčika. Povrch zemiakov potrieme olejom. Vložíme do rúry na 180°C a zakryté pečieme asi 50 minút. Krok 3: Potom pekáčik vyberieme a zemiaky posypeme na malé kocky nakrájanou slaninou a rozdrobenou bryndzou. Krok 4: Vložíme naspäť do rúry asi na 10 minút, kým sa slanina nevyškvarí a bryndza neroztečie. Krok 5: Podávame teplé s hrnčekom kyslého mlieka, kefíru, acidofilného mlieka…

Zveřejněno 26. 9. 2021

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory pečené s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vNPX

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Brambory pečené s brynzou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vNPX

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
brambory, brynza, slanina uzená, olej

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu