Jihočeský kočičák (lepenice)
Lidový recept, který kombinuje levné a chutné suroviny. Brambory a zelí byly vždy součástí kuchyně našich babiček. Jihočeská lepenice neboli kočičák je příloha ze šťouchaných brambor, kysaného zelí, cibulky a česneku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 289 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,84 g |
Tuky | 31,95 g |
Vláknina | 42,14 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Moje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Nejnovější recepty
Vláčná mramorová bábovka
Přidáno před 8 hodinami
Vejce s dijonskou omáčkou s mrkvovými knedlíky
Přidáno před 9 hodinami
Mrkvové knedlíky s mozzarellou
Přidáno před 9 hodinami
Palačinky se špenátem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřová plec na rajčatech, pórku a řapíkatém celeru
Přidáno 29. 4. 2025 20:01
Mrkvové muffiny se sladkým sýrovým krémem
Přidáno 29. 4. 2025 15:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 11 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 12 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 12 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 14 hodinami
Klasické české rohlíky
Vavrofka před 14 hodinami
Kuře pečené na mřížce
vaclavagregrova před 14 hodinami
Domácí krtkův dort
Rezinka26 před 15 hodinami
Cuketa v pikantním sýrovém těstíčku
vagundova před 16 hodinami
Smetanová pórková polévka
Fitulka před 16 hodinami
Brasírovaný hovězí krk (aneb i mistr kuchař se splete)
Renata Svetnov před 18 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (6)