Jihočeský kočičák (lepenice)
Lidový recept, který kombinuje levné a chutné suroviny. Brambory a zelí byly vždy součástí kuchyně našich babiček. Jihočeská lepenice neboli kočičák je příloha ze šťouchaných brambor, kysaného zelí, cibulky a česneku.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 289 kJ / 1 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,84 g |
Tuky | 31,95 g |
Vláknina | 42,14 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 4,07 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 10. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Moje poznámka
Jihočeský kočičák (lepenice)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QZj7
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 6 hodinami
Cuketový wrap
Přidáno před 8 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 21 hodinami
Švestkový džem
Přidáno 16. 8. 2025 11:01:02
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zapečené brambory s patizonem
Kohykovci před 49 minutami
Výborný banana bread
formankovaadel před 3 hodinami
Tvarohová náplň (nádivka)
JanaBerckova před 3 hodinami
Zvláčněná Koka buchta
formankovaadel před 3 hodinami
Makové řezy s blumami a zapečeným sněhem
Alamatej před 3 hodinami
Brambory zapečené s tvarohem
Kava 2 před 4 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
poirotka před 4 hodinami
Rychlý jogurtový koláč s jahodami
knihomolka před 5 hodinami
Drobenková buchta se švestkami
Monique76 před 5 hodinami
Suroviny:
brambory,
zelí kysané,
cibule,
sádlo,
česnek,
kmín celý,
sůl
Komentáře (7)