Kapří halászlé bez kostí (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 2 286 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,60 g |
Tuky | 25,13 g |
Vláknina | 17,52 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 55 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 61,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Halászlé by mělo obsahovat více druhů sladkovodních ryb, ale kdo nemá doma rybáře, kapr mu postačí. V nejjednodušším původním receptu v kotlíku někde na ohništi u řeky se restování vůbec nepoužívá, polévka je pouze směsí vařených ryb, koření a zeleniny. Ale i tahle rozmazlená verze je moc dobrá a hlavně - bez kostí.
Inspirováno širým polem internetovým.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 6 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 16 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Sachr dort z jablek
marie.ledlova@email.cz uvařil před 2 hodinami
Fazolová polévka s mrkví a libečkem
TondaJ uvařila před 2 hodinami
Polévka z kuřecích hřbetů
Gregusa uvařila před 4 hodinami
Těsto na pizzu
sarahaj uvařil před 5 hodinami
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 7 hodinami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 8 hodinami
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 9 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 9 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 10 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Hlávková kapusta na zahradě: Na pěstování je méně náročná než zelí
Otestovali jsme smažák ze syrečků i knedlík plněný sýrem: „Festival“ smaženého sýra rozhodně stojí za návštěvu
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Suroviny: cibule, olej, rajče, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá bílá, kapr, hlava kapří, mlíčí, jikry z kapra, pepř, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, paprika sušená pálivá, paprika sušená sladká, petrželka
Kapří halászlé bez kostí (Dělená strava podle LK - Zvířata)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/prjQ
0 názorů