Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dančí guláš s knedlíkem

Zvěřina je jedno z nejhodnotnějších mas, které se nám může dostat na stůl. Při vhodné úpravě bude chutnat i těm, kteří se "divočiny" obávají. Maso daňka je výborné a v dobře připraveném guláši se stane gurmánským zážitkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 110 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 80 min

110 min (30 min příprava + 80 min tepelná úprava)

21. 2. 2022 10:39

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie8 706 kJ / 2 081 kcal
Bílkoviny169,81 g
Tuky123,12 g
Vláknina16,25 g
Cholesterol 585 mg
Sodík 2,09 g
Sůl5,13 g
Sacharidy53,03 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

11. 2. 2024 19:54

Vasrmanka: Moc děkuji :-K

Vasrmanka

11. 2. 2024 19:30

výborný

RubyRom RubyRom

18. 3. 2023 16:27

Jana Kyn: děkuji

Jana Kyn

18. 3. 2023 13:22

vynikající

RubyRom RubyRom

7. 3. 2022 13:55

TanaBalcarova: Děkuji:-K

TanaBalcarova

7. 3. 2022 13:53

Výborný

RubyRom RubyRom

23. 2. 2022 09:23

Anna Kocikova: moc děkuji:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

22. 2. 2022 22:43

Určitě byl moc dobrý:-QI mě se líbí včetně knedlíků:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 2. 2022 10:46

:-)<3<3<3mňam -to bych si pochutnala :yes: :yes: :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso dančí, špek, víno červené, cibule, česnek, sádlo, pepř mletý, sůl, kmín drcený, tymián sušený, majoránka, protlak, paprika sušená sladká, jalovec, bobkový list, brusinky zavařené, voda, mouka hladká

TopRecepty.cz

Dančí guláš s knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vK00