Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 081 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,00 g |
Tuky | 7,50 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 10 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 189,25 g |
Postup přípravy
Krok 1: Z mouky, podmáslí, soli a sody vypracujeme hladké těsto. Je to rychlé a jednoduché. Necháme krátce odpočinout a mezitím připravíme suroviny na oblohu.
Krok 2: Těsto vypracujeme do koule a rukama na pečicím papíře vytvarujeme do kruhu. Ke konci použijeme váleček a vyhladíme.
Krok 3: Těsto potřeme sugem a poklademe zvolenými surovinami. Nakonec posypeme strouhaným sýrem. Pečeme na 200 °C dozlatova.
Zveřejněno 14. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlopizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNmVy
Moje poznámka
Rychlopizza
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PNmVy
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 10 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 13 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 13 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 14 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 14 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí koprová omáčka
majka-24 před 9 minutami
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 13 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 13 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 13 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 14 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 14 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 14 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 16 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 16 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 17 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
podmáslí,
soda jedlá,
sůl,
sugo,
šunka,
sýr,
rajče,
paprika,
sýr mozzarella,
olivy,
koření oregáno
Komentáře (5)