Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Mezitím vyvaříme sklenice a nakrájíme kůži na čtverce asi tak 5x5 cm. Krok 2: Do každé sklenice dáme na dno čtverec kůže, naplníme masem, opět dáme čtverec kůže, lžíci převařené vody, lžičku sádla a zavíčkujeme. Sklenice by měly být naplněné tak 1 cm pod okraj. Krok 3: Vaříme první den na 95 °C 2 hodiny a druhý den ještě 1 hodinu.
Zveřejněno 29. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Moje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Nejnovější recepty
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Polévka s ratatouille
Přidáno před 14 hodinami
Maso na špejli
Přidáno před 14 hodinami
Medová směs s adžikou
Přidáno před 14 hodinami
Kynuté rumové muffiny
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketové zelí
janatka před 19 minutami
Cuketové halušky
janatka před 21 minutami
Cuketové palačinky
janatka před 28 minutami
Jablečný závin bez kynutí
janatka před 32 minutami
Pizza z cottage placky pro děti
janatka před 36 minutami
Hrnkový koláč se žmolenkou (litý)
Medvidek před 1 hodinou
Italská rajčatová polévka
Bohunka37 před 1 hodinou
Babiččina rychlá kulajda
olivka před 3 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 15 hodinami
Americké okurky
Ludmilka Sykorova před 15 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček bez kosti,
rychlosůl,
kůže z bůčku,
voda,
sádlo vepřové
Komentáře (7)