Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 887,50 g |
| Tuky | 822,50 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,15 g |
| Sodík | 2,78 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájíme na 2-3 cm kostky, promícháme se solí a dáme na cca 2 hodiny do lednici uležet.
Mezitím vyvaříme sklenice a nakrájíme kůži na čtverce asi tak 5x5 cm. Krok 2: Do každé sklenice dáme na dno čtverec kůže, naplníme masem, opět dáme čtverec kůže, lžíci převařené vody, lžičku sádla a zavíčkujeme. Sklenice by měly být naplněné tak 1 cm pod okraj. Krok 3: Vaříme první den na 95 °C 2 hodiny a druhý den ještě 1 hodinu.
Mezitím vyvaříme sklenice a nakrájíme kůži na čtverce asi tak 5x5 cm. Krok 2: Do každé sklenice dáme na dno čtverec kůže, naplníme masem, opět dáme čtverec kůže, lžíci převařené vody, lžičku sádla a zavíčkujeme. Sklenice by měly být naplněné tak 1 cm pod okraj. Krok 3: Vaříme první den na 95 °C 2 hodiny a druhý den ještě 1 hodinu.
Zveřejněno 29. 11. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Moje poznámka
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 52 minutami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 1 hodinou
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 7 hodinami
Dýňové krekry z kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Strouhané řezy
Přidáno před 9 hodinami
Plněné dýňové buchty
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 6 minutami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 11 minutami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 11 minutami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 28 minutami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 31 minutami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 38 minutami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 46 minutami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 57 minutami
Brokolicová polévka
KetyHu před 1 hodinou
Hrnková buchta s tvarohem
drugdova92 před 2 hodinami
Suroviny:
kýta vepřová,
bůček bez kosti,
rychlosůl,
kůže z bůčku,
voda,
sádlo vepřové
Komentáře (7)