Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 45 826 kJ / 10 953 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 887,50 g |
Tuky | 822,50 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 2,15 g |
Sodík | 2,78 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to výborné k čerstvému chlebu, nebo i ohřáté k bramborám s jakoukoliv zeleninou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 11. 2022 11:28
Marie Svarcova: Ano Maruško, máš pravdu
30. 11. 2022 11:27
kimlo: Děkuji, určitě vyzkoušej
30. 11. 2022 10:17
zrovna jsem minulý týden zavářela, už roky to dělávám jako jedlé dárky. Bez rychlosoli maso nebo paštika šedne.
30. 11. 2022 10:11
Fantastické! Určite vyskúšam!
29. 11. 2022 20:12
mika59: Děkuji Miládko, tentokrát jsem poprvé použila rychlosůl a budu již dávat i nadále. Maso je opravdu krásně růžové, ale proto se to musí nechat chvíli uležet.
29. 11. 2022 18:48
Máš to jako vždy, dokonalé Použila si rychlosůl? máš to krásně růžové. Já jsem nedávno dělala a mělo úplně jinou barvu..
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 6 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 9 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 10 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 13 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 15 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 3 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 3 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 3 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 4 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 5 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 6 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
Jak zahustit polévky, zlepšit jejich chuť a zvýšit výživnost? Skvěle je doplní nudle, noky, knedlíčky, kapání, svítky či krutony
Další recepty
Suroviny: kýta vepřová, bůček bez kosti, rychlosůl, kůže z bůčku, voda, sádlo vepřové
Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYw5y
6 názorů