Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 146 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,42 g |
Tuky | 87,58 g |
Vláknina | 20,29 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 339 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 38,95 g |
Postup přípravy
Krok 1: Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a na oleji ji zesklovatíme do růžova. Přisypeme papriku a utřený česnek.
Krok 2: Přidáme na kostky nakrájené kousky masa a orestujeme. Pak přidáme sůl, pepř, majoránku a kmín. Podlijeme a necháme dusit cca hodinu až hodinu a půl, podle tuhosti masa.
Krok 3: Jakmile je maso skoro měkké, zahustíme ho moukou nebo jíškou a necháme ještě pozvolna provařit, až je maso úplně měkké.
Krok 4: Podávala jsem s kynutým knedlíkem.
Zveřejněno 19. 12. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73851
Moje poznámka
Guláš z vepřové plece
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/73851
Nejnovější recepty
Lilkové placičky s mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Cuketová pomazánka
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno 21. 8. 2025 18:02:02
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Katův šleh po mém
tomanpetr1 před 36 minutami
Vepřové maso na mrkvi
Spidan75 před 1 hodinou
Broskvový džem
Annanas před 1 hodinou
Červená řepa
radbastim před 2 hodinami
Zapečené brambory s hermelínem
Ivet88 před 3 hodinami
Kounický kotlet
Kajkajak před 3 hodinami
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 4 hodinami
Plněné papriky
Rebeca před 4 hodinami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 5 hodinami
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 5 hodinami
Suroviny:
plec vepřová bez kosti,
cibule,
paprika čerstvá červená,
kmín drcený,
olej rostlinný,
majoránka,
česnek,
pepř černý,
sůl,
voda,
mouka
Komentáře (1)