Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 430 kJ / 820 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,40 g |
Tuky | 31,61 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 474 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 70,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nadrobno narezanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme narezanú ačokču a paradajky, osolíme, okoreníme a podusíme.
Krok 2: Pridáme narezanú klobásu ( môžeme vynechať), zalejeme vajíčkami a za stáleho miešania necháme zraziť.
Krok 3: Podávame s chlebom.
Zveřejněno 15. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Moje poznámka
Lečo s ačokčou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VPrM
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 13 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 14 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 15 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 3 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 4 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 4 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 4 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 5 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 6 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 7 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 9 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 9 hodinami
Tématické fráze:
paprikookurka,
ačopča,
paprikookurka recepty,
achocha,
achocha.unas.cz,
achocha recepty,
paprikookurka recept,
ačokča-pěstování,
jak zmrazit lečo,
jak zmrazit lečo,
zelenina ačokča,
achocha-ačokča,
vaření z ačokčy,
ančokca,
paprikookurka na lečo,
paprikookurka jak pěstovat,
achocha.unas,
ačokča.unás,
ačokča-recepty,
lečo
Suroviny:
ačokča,
rajče,
klobása,
sůl,
pepř černý,
vejce,
cibule,
olej
Komentáře (8)
Martuška, ačokča má príjemnú hráškovo-uhorkovú chuť s jemným paprikovým nádychom. Ťažko to popísať inak, je menej vodnatá ako uhorka, ale nemá nejakú výraznú chuť ako paprika. Konzumujú sa malé plody , najlepšie tak do 5 cm.
Boubelinda, sú nenáročné na pestovanie, vlastne stačí len , aby mali dostatok vlahy a nič viac.
Pre bežnú spotrebu 4-člennej rodiny úplne stačí 5 rastliniek, potrebujú ale oporu, ťahajú sa.
Ak by ste chceli niečo viac vedieť, pozrite http://achocha.unas.cz/
Ja ešte veľa skúseností nemám, riadim sa radami iných
moc by mě zajímalo, kde se dá ačokča koupit,nikdy jsem ji ještě neviděla a odkud taková zelenina pochází?
Jméno má zajímavé
a proto dávám bod