Sladké trubičky pečené v toastovači
Výdobytky moderní doby nám přináší mnohdy přináší možnost připravit klasiku nevšedním způsobem. Trubičky tak nemusíme složitě namotávat na formičky a péct v troubě, ale těsto jednoduše upečeme v toastovači, smotáme a poté naplníme podle chuti.
Suroviny pro 12 kusů
12kusů
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 173 kJ / 2 431 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,14 g |
| Tuky | 110,18 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 742 mg |
| Sůl | 1,73 g |
| Sacharidy | 303,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce s cukrem šleháme v misce ručním šlehačem. Přidáme mléko, vychladlé, ale tekuté máslo, špetku soli a mouku, Ušleháme hladké těsto bez hrudek. Zapneme a necháme rozehřát toastovač.
Krok 2: Naléváme malou naběračkou těsto na rozehřátou plotýnku, uzavřeme a opečeme (dle návodu k přístroji). Můžeme lehce potřít plotýnku olejem. Opečenou placičku vyndáme pomocí obracečky na palačinky a ručně volně smotáme trubičku.
Krok 3: Odkládáme na tácek nebo talíř a vychladlé plníme krémem, šlehačkou nebo náplní podle chuti.
Krok 4: Jelikož pečeme jen po jedné straně a každá trvá cca 5-6 minut, uděláme trubičky předem a plníme až před podáváním pomocí cukrářského sáčku.
Zveřejněno 4. 2. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Sladké trubičky pečené v toastovači
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qR2
Moje poznámka
Sladké trubičky pečené v toastovači
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/82qR2
Nejnovější recepty
Hřejivý karamelový Salko likér
Přidáno před 3 hodinami
Tvarohová štóla s citronovou polevou podle Josefa Maršálka
Přidáno před 5 hodinami
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 17 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 17 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Autentické špagety carbonara podle Emanuela
jana.kulkova před 54 sekundami
Babiččin vaječný koňak
[email protected] před 51 minutami
Hovězí polévka - přesnídávková
Jan Nemec před 3 hodinami
Išlské dortíčky
dra.carol před 4 hodinami
Bramborový salát na chlebíčky
JanaEly před 4 hodinami
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 11 hodinami
Košíčky Izidor
zvon23 před 14 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 14 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 14 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 16 hodinami
Suroviny:
vejce,
cukr krupice,
mléko,
máslo,
sůl,
mouka hladká,
olej
Komentáře (9)
Ty jsi neskutečná
Jde to dobře vyndavat ? Nepřichytí se ?Stopro udělám a možná hned zítra .Hezkou neděli