Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 926 kJ / 2 850 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,69 g |
Tuky | 162,08 g |
Vláknina | 17,75 g |
Cholesterol | 445 mg |
Sodík | 3,51 g |
Sůl | 8,88 g |
Sacharidy | 249,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brynzové halušky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9KY
Moje poznámka
Brynzové halušky II
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D9KY
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 4 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 9 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 1 hodinou
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 1 hodinou
Královská cukeťačka
trdlo před 1 hodinou
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 1 hodinou
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 1 hodinou
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 2 hodinami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 2 hodinami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 3 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 3 hodinami
Tématické fráze:
halušky,
brynzové halušky,
halušky bez brambor,
vynikající halušky z vařených brambor,
bryndzové halušky recept,
brynzové halušky z vařených brambor,
halusky recept,
recepty halusky,
halušky z nových brambor,
bramborové halušky,
halušky z varenych brambor,
recept na halusky,
brynzové halušky recept,
brynzové halušky bez brambor,
recepty na halusky,
recept na brynzové halušky,
nejlepší brynzové halušky,
halušk,
rozvařené halušky,
recepty brynzové halušky
Suroviny:
brambory,
mouka hladká,
vejce,
sůl,
brynza,
slanina anglická,
sádlo,
pažitka
Komentáře (10)