Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Maďarská rybářova polévka Halászlé

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 70 min

90 min (20 min příprava + 70 min tepelná úprava)

28. 2. 2023 08:46

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie1 757 kJ / 420 kcal
Bílkoviny46,43 g
Tuky9,55 g
Vláknina11,47 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 1,11 g
Sůl2,67 g
Sacharidy32,53 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám už skoro 35 let, od mé kamarádky původem z Veszprému blízko Balatonu ale tady provdaná od 20 let. Podle ní nejlepší je polévka z několika druhů sladkovodních ryb a vnitřností se zeleninou ale každá rodina má svůj vlastní, oblíbený recept, tak jako u nás na svíčkovou nebo bramborový salát.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 2. 2023 10:38

Eja57: :-)Moc děkuji, opravila jsem :-KKrásný den

Eja57 Eja57

28. 2. 2023 10:34

4. a 5. v postupu jsou stejné, umaž jeden, Maruško.
Ale krásný recept:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

28. 2. 2023 10:32

RubyRom: :-) moc děkuji, je to pro mne čest porovnání s tatínkem :-KPřeji krásný den

RubyRom RubyRom

28. 2. 2023 10:24

Tuto polévku mám moc ráda. Skvěle ji vařil můj tatínek, který byl vášnivým rybářem . Dala bych si. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: filet z ryb, vývar rybí, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, mrkev, celer, petržel, koření paprika maďarská, pasta rajčatová, pasta papriková, sůl, pepř mletý, cibule červená, paprika, petrželka, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Maďarská rybářova polévka Halászlé

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r8lz