Zapečené placičky z mletého masa s bramborami
Ochutnejte placičky z mletého masa zapečené se strouhanými bramborami, nakládanými okurkami, strouhaným sýrem a majonézou. Chutnají skvěle studené i teplé se salátem nebo nakládanou zeleninou.
Suroviny pro 4 kusy
4 kusy
Nutriční hodnoty
Energie | 4 047 kJ / 967 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,63 g |
Tuky | 40,09 g |
Vláknina | 13,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 691 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 65,29 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Inspirace - Slovenská kuchyňa - recepty, upraveno.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 5. 2023 13:33
4. 5. 2023 10:21
Dovolím si přidat fotky,ale já je moc neumím
Hezký slunečný den
26. 4. 2023 17:33
26. 4. 2023 17:29
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 9 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 12 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 15 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 18 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 7 minutami
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 14 minutami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 19 minutami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 24 minutami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 26 minutami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 6 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 9 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 10 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 10 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit slovenský řízek? Spojení mletého vepřového masa a uzeného oštiepku chutná perfektně
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Další recepty
Suroviny: maso vepřové mleté, chléb celozrnný, mléko, cibule, česnek, paprika sušená uzená, pepř mletý, sůl, strouhanka, brambory, okurka čerstvá, sýr gouda, majonéza
Zapečené placičky z mletého masa s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Dk1K5
4 názory