Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kaťák s houbami

Tradiční katův šleh je jedním z mnoha oblíbených pokrmů v naší gastronomii. V této variantě "kaťáku" jsou přidány čerstvé houby a dodají mu tak úžasnou vůni a chuť. S bramboráčky bude tato směs dokonalým pokrmem.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min + alespoň 2 hodiny marinování masa

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava, + alespoň 2 hodiny marinování masa)

15. 8. 2023 10:49

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie4 686 kJ / 1 120 kcal
Bílkoviny108,20 g
Tuky65,06 g
Vláknina8,16 g
Cholesterol 214 mg
Sodík 543 mg
Sůl1,66 g
Sacharidy23,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

martiline martiline

22. 10. 2023 16:18

Dnes k obědu. A moc dobré. Houby jsem měla mražené. A bez koření harissa - neměla jsem. Bylo to moc dobré. Kaťák jsem nedělala poprvé, s houbami ale ano. A také poprvé s bramboráčky ... delikatesa a dobrý nápad. Chutě se skvěle doplňují.

mika59 mika59

16. 8. 2023 12:07

Marie Svarcova: Děkuji:-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 8. 2023 07:48

:-)<3:yes::yes: parádní recept i foto :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, cibule, houby, kapie, paprika čerstvá zelená, rajče, česnek, sádlo, olej, harissa, kmín drcený, omáčka worcesterová, škrob kukuřičný, feferonka, sůl, pepř mletý, vývar masový

TopRecepty.cz

Kaťák s houbami

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YE7xn