Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí plátky na bezinkové marmeládě

Hovězí patří mezi oblíbené druhy mas. Protože si za něj připlatíme, objevuje se často na svátečních tabulích. Ochutnejte tuto nevšední úpravu s bezinkovou omáčkou, doplněnou rýži nebo smaženou přílohou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

19. 9. 2023 21:50

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie558 kJ / 133 kcal
Bílkoviny1,18 g
Tuky0,25 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Pokud nejste jako já posedlá "kuchyňka" a nemáte zavařené, či jinak zpracované plody naší krásné přírody, nahraďte bezinkovou marmeládu brusinkovou.

Nebojte se hovězí na bezinkové marmošce vyzkoušet. Kdo nezkusil neví. Podobných receptů bude v nekonečném vesmíru mnoho. Přesto jsem si neodpustil tento sepsat a zveřejnit. No tak když už to vařím? No né? Těším se na komentáře a vaše zkušenosti.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

22. 9. 2023 10:59

Eji jste šikulka. Ochutnali i šermíři a zavzpomínali na staré časy. Prý jako ze zámecké kuchyně.

Eja57 Eja57

22. 9. 2023 10:25

Dělala jsem hodně podobně s brusinkovou, tohle bude taky moc dobre. Určitě doporučuji vyzkoušet.
:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso hovězí, cibule, marmeláda, špek, kopr, sůl, olej, solamyl

TopRecepty.cz

Hovězí plátky na bezinkové marmeládě

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4x6Ok