Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Není nic lepšího v sychravých dnech, než talíř plný syté polévky připravené s láskou. Až před vámi bude na stole, v něm od zeleniny, luštěnin po maso vše tak akorát a navíc zalito horkým, bylinkami vonícím vývarem, hned bude den veselejší.
Suroviny pro 1 litr
1litr
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 20 719 kJ / 4 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 291,85 g |
Tuky | 64,05 g |
Vláknina | 735,88 g |
Cholesterol | 136 mg |
Sodík | 15,07 g |
Sůl | 32,78 g |
Sacharidy | 435,21 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 30. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmEk
Moje poznámka
Francouzská kuřecí polévka s fazolemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmEk
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená na houbové tarhoni v jednom pekáčku
Hankadr před 20 minutami
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 23 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 34 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 40 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 1 hodinou
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 2 hodinami
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 18 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 19 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Suroviny:
máslo,
olej olivový,
cibule červená,
prsa kuřecí,
mrkev,
celer,
pórek,
rajče,
vývar kuřecí,
špenát čerstvý,
česnek sušený,
sůl,
pepř mletý,
fazole bílé,
libeček
Komentáře (4)