Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá křenová omáčka s vařeným vejcem

Křenovou omáčku připravíme snadno a za chvilku. Cibulovou jíšku zalijeme vývarem a necháme vařit. Pak ji ochutíme čerstvým křenem, pepřem a muškátovým květem. Na závěr ji zjemníme smetanou. Podáváme s vejci natvrdo a přílohou.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

27. 1. 2024 09:59

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 531 kJ / 1 083 kcal
Bílkoviny28,59 g
Tuky91,92 g
Vláknina4,32 g
Cholesterol 744 mg
Sodík 467 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy33,76 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

27. 1. 2024 10:38

Bayta: :-) děkuji za kpmentář a přeji krásný den.<3Zpravidla se omáčka podává s uzeným masem nebo uzeným jazykem, ale na přání jsem uvařila vejce a uzené maso použila do fleků. ;-)

Bayta (moderátorka)

27. 1. 2024 10:33

Pěkný a jednoduchý recept :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: máslo, olej, cibule, mouka hladká, sůl, vývar masový, křen, smetana ke šlehání, květ muškátový, šťáva citronová, pepř bílý mletý, vejce

TopRecepty.cz

Jednoduchá křenová omáčka s vařeným vejcem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/68BAl